Wannagive
Image default
Zakelijk

Tablet standaard kopen voor de zaak

Welke soort tabletstandaard is het meest geschikt voor uw toepassing? En waar moet u op letten bij de aanschaf van een tabletstandaard? In dit artikel nemen we u mee in de wereld van deze accessoire. Aan het eind van dit artikel weet u precies waar u op moet letten en bent u klaar om een tabletstandaard te kopen

Tafelstandaards zijn de uitgelezen manier om samen met uw gesprekspartner een tablet te gebruiken. Sommige modellen zijn te fixeren op het oppervlak waardoor de tablet alleen op bepaalde plaatsen vastgezet kan worden. Andere modellen zijn los en kunnen overal neergezet worden. Voor kantoorgebruik kan een vaste tabletstandaard uitkomst bieden maar de meeneembare variant is ook erg populair. Vooral onder vertegenwoordigers is een losse tafelstandaard de uitgelezen manier om tijdens een advies- en verkoopgesprek de juiste informatie te raadplegen. 

Vloerstandaards zijn de beste keus als u een tablet op een openbaar evenement wil gebruiken. Veelgebruikte use cases zijn lead generatie, feedback verzameling en informatievertrekking. Zo kan uw doelgroep hun gegevens invoeren na een wervend gesprek of kunnen zij de juiste informatie vinden door gebruik te maken van op maat gemaakte informatievoorziening zoals een rondleiding app. Ook in retail omgevingen zijn vloerstandaards populair. 

Wandhouders worden privé vaak gebruikt als domoticapaneel terwijl ze zakelijk voornamelijk dienst doen als informatievoorziening. Toch kunnen wandhouders ook zakelijk goed ingezet worden om informatie te verkrijgen. Bijvoorbeeld door een in- en uitchecksysteem te koppelen aan de tablet kunnen aankomst- en vertrektijden bijgehouden worden.

Design en uitstraling van uw tablethouders

Het ontwerp, de gebruikte materialen, de kleur en het afwerkingsniveau van de tabletstandaard kunnen de uitstraling van een tablet compleet veranderen. Zo zijn high end tablethouders veelal vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn deze uitmuntend afgewerkt. Goedkoper tabletstandaarden zijn vaak gemaakt van goedkoper plastic en hebben niet de luxe uitstraling van een high end houder. Afhankelijk van het gebruiksscenario binnen uw bedrijf kan een luxe of juist budget optie de beste keus zijn. Denk goed na over wat uw klanten willen en wat uw bedrijf moet uitstralen en kies op basis daarvan tussen een goedkope of exclusieve tabletstandaard. 

Heeft u extra functionaliteiten nodig?

Gaat uw de tablet neerzetten of ophangen in een openbare ruimte, dan is het zeer aan te raden om anti diefstal maatregelen te nemen. De kosten van een stevige anti diestal tabletstandaard zijn vele malen lager dan het doorlopend vervangen van gestolen apparatuur. Naast het fysiek wegnemen van de apparatuur loopt uw bedrijf ook schade op door vermiste data en potentieel misbruik van gestolen gegevens als de weggenomen tablet gehackt is. 

Desinfectie vloerstandaards voor tablets zijn de beste combinatie tussen informatievoorziening en een hygiënische start van een bezoek. Door uw bezoekers tegelijkertijd te voorzien van schonen handen en de informatie die ze nodig hebben om hun bezoek te starten vangt u twee vliegen in één klap. 

Koopadvies zakelijke tabletstandaards

Waar kan u het beste uw tabletstandaards kopen? Op internet krijgt u meestal een betere deal dan in fysieke winkels. Dat komt doordat webshops minder fysieke ruimte nodig hebben dan een reguliere winkel. Daarnaast zijn de locaties van opslag- en distributiepunten meestal op goedkopere plekken gevestigd dan een winkel met een duur pand midden in het kostbare centrum van een stad. Mede daardoor kunnen webshops goederen goedkoper aanbieden dan fysieke winkels. 

Betrouwbare webshops voor tabletaccessoires zoals een tabletstandaard zijn Bol.com, Tabletsolution.nl en Mediamarkt. Hoewel de ervaring met Mediamarkt wisselend zijn heeft deze partij wel een ruim assortiment. Tabletsolution.nl is niche specialist en Bol.com is van alle markten thuis.