Wannagive
Image default
Vakantie

Rondreis Israël was super!

Tijdens een rondreis Israël, via Israël Idoed reizen heb ik geweldige plekken bezocht. Welke ik zeer zeker nooit van mijn leven zal vergeten. Ik koos voor een natuurreis samen met mijn vrouw en hebben het heel erg naar ons zin gehad. WIl jij ook een natuurlijke christelijke reis door Israël maken? Kijk dan eens op israelidoedreizen.nl/ voor meer informatie en of het iets voor jou is!

Natuurlijke rondreis Israël

In deze rondreis Israël hebben we veel Israëlische geschiedenis bezocht. We hebben onder andere Beit She’an bezocht. Dit is een fascinerend nationaal park met overblijfselen uit een ver verleden en zijn Bijbelse historie. Vanaf Mount Bental hebben we een uitzicht over een deel van Libanon, Israël, Syrië en Jordanië. Het uitzicht is overweldigend. De bunkers boven op de berg zijn grotendeels opgeruimd, maar u kunt deze nog bezoeken. Wij zijn er zeker van dat deze Israëlreis een enorme indruk bij u zal achterlaten.

We hebben zoals je hierboven lees super leuke mooie plekken bezocht. Maar wat ik jullie zeker niet wil onthouden is de ervaring met het thema Oude Stad van Jaruzalem. Op de zesde dag maakte we namelijk een wandeling over de stadsmuren van de Olijfberg – Berg Zion. Via de smalle straatjes liepen we door de oude sta den eindigden we onze dag in de Graftuin. Deze wandeling in Jeruzalem was zo mooi. Onvergetlijk!

De rondreis Israël

We hebben de rondreis Israël veel gewandeld. In het rotsachtige gebied aan de rand van de woestijn van Judea zijn de grotten van Qumran te vinden. In elf verschillende grotten zijn de dode zee rollen gevonden. Dit is een grote boekrol van Jesaja. Deze is bijzonder omdat hij compleet bewaard is gebleven, en bijzonder is dat want hij is ruim zeven meter lang en vrijwel alle boeken van het Hebreeuwse eerste testament zij bewaard gebleven.

Wil je dit ook allemaal beleven en in het echt zien en voelen? Maak dan deze rondreis Israël met Idoed reizen!