Wannagive
Image default
Vakantie

Op vakantie met een kleine portemonnee

De zomer staat voor de deur en ondanks die keukenverbouwing wil je toch nog even weg in de zomer. De vraag is dan wanneer je je vakantie moet boeken en waar je op moet letten.

Bedenk ruim van tevoren al waar je heen wilt. Begin bijvoorbeeld in oktober al lijstjes te maken en ga op zoek naar mogelijke bestemmingen. Want hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de reis vaak is. Plus je hebt ook nog eens een lekker lange voorpret.
Up-to-date blijven van de beste aanbiedingen is ook aan te raden. Dit kan je doen door je bijvoorbeeld in te schrijven voor nieuwsbrieven. Nu snap ik dat je niet op een volle mailbox zit te wachten met reisaanbiedingen, maar selecteer eens drie of vier van je favoriete reisorganisaties en schrijf je daar in voor de nieuwsbrief. Vaak krijg je dan ook nog eens een hogere korting dan het grote publiek.
Als je goedkoop op vakantie is wilt is het een pluspunt als je flexibel bent. Zoek meerdere mogelijke reisbestemmingen uit of laat je verassen door de aanbieders. Stel er komt een fantastische aanbieding voor een vakantie naar een land waar je nog weinig van weet. Het kan zomaar een hele leuke vakantie worden. Stel je flexibel, open en avontuurlijk op.
Doordeweeks is voor zowel het boeken van de reis als het reizen zelf het goedkoopst. In het weekend zijn er veel meer mensen die tijd hebben om een vakantie te boeken en die gaan er dan even rustig voor zitten. De prijzen gaan dan omhoog, dus als je doordeweeks tijd hebt; doe er je voordeel mee!

Als je al laat bent met boeken kun je natuurlijk altijd nog voor een last minute naar Spanje gaan. Het land heeft veel te bieden, op lastminutespanje.nl kan je alvast enthousiast worden en als je wilt kan je ook meteen de reis boeken!

http://lastminutespanje.nl/

Gerelateerde artikelen

Top 10 stranden in Sardinië

Goedkoop hotel boeken

Camping Drenthe