Wannagive
Image default
Bedrijven

Ontdek eigen land vanaf een SUP board!

Hou je van bewegen en van de buitenlucht? Dan is suppen wat voor jou! Suppen is enorm veelzijdig. De ene keer kun je ervoor kiezen om op je gemak in alle stilte te peddelen en te genieten van de ruimte en de natuur. De andere keer kun je ervoor kiezen om meer de fysieke inspanning op te zoeken en er echt een work-out van te maken. Die unieke combinatie van ontspanning en inspanning maken suppen zo enorm populair.

Voor suppen heb je aan aantal dingen nodig; een sup board, een safety leash en een peddel. Watersport Meerstad heeft een ruim assortiment aan SUP board pakketten, met daarin alles wat je nodig hebt om het water op te kunnen. Het mooie van de sup boards is, dat ze opblaasbaar zijn Hierdoor zijn ze makkelijk overal mee naartoe te nemen in de bijgeleverde rugzak.

In de webshop vind je een grote keuze aan supboards van bijvoorbeeld merken als Jobe, MOAI en Aqua Marina. Groot of klein, jong of oud, beginner of gevorderde; iedereen kan hier het perfecte sup board vinden en dat ook nog eens tegen een betaalbare prijs.

Weet je niet zeker wat je wil en waar je op moet letten; bekijk dan eens de SUP board aankoopgids op de site van Watersport Meerstad of neem contact met ze op en dan helpen ze je graag verder! Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel SUP board aanbieders en verschillende soorten SUP boards, dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Zo weet je zeker dat je de juiste SUP-board aanschaft.

Er zijn namelijk zoveel verschillende SUP boards tegenwoordig, zoals:

  • All-round boards
  • Touring boards
  • Race boards
  • Yoga boards
  • Kids Boards
  • Family boards

Weet jij al welk board het beste bij jou past?

Gerelateerde artikelen

Rieten daken

Het perfecte huis in Bentelo? Die vinden wij voor jou!

Wat houdt een ADR cursus in?