Wannagive
Image default
Beauty en verzorging

Massagetechnieken

Wil jij meer weten en leren over de verschillende soorten massagetechnieken zodat je deze zelf kan opzoeken en toepassen? In deze blog leggen wij een aantal massagetechnieken uit.

Massagetechnieken

Het uitvoeren van een goede en stevige massage kan nog wel eens een hele opgave zijn. Sommige mensen vinden het leuk om te geven en een ander slaat het liever af. Mocht je het leuk vinden of graag beter willen leren dan is het belangrijk dat je verschillende technieken onder de knie krijgt. Vaak worden deze technieken door elkaar gebruikt om zo de optimale massage te geven. Je hebt verschillende soorten massages, bij een ontspanningsmassage pak je het rustig aan en bij een bindweefselmassage mag het allemaal wat steviger en ruwer. Effleurage is een techniek waarbij lange en grote strijkbewegingen worden gemaakt, op deze manier kan de masseur kijken waar bepaalde knelpunten zitten. Bij de Tapotage wordt de huid juist los gekneed en geklapt met de palm van je hand, je handen vormen dan een soort kommetje. Pijn wordt bij deze techniek verminderd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd.

Salon

Hebben jij en je partner nou niet zoveel zin om deze massagetechnieken te leren en toe te passen? Je kunt uiteraard ook samen een koppelsmassage boeken óf natuurlijk een wanneer je liever alleen gaat. Wanneer je in de buurt van Zuid-Holland bent kun je op het internet bijvoorbeeld op zoek gaan naar rugmassage Rotterdam. Er zijn hier namelijk enorm veel salons die verschillende massage technieken uitvoeren en ook nog andere behandelingen aanbieden. Bij Rugmassage Rotterdam kun je bijvoorbeeld ook een duo-massages boeken. Zo kun je samen met je partner tegelijkertijd genieten van een nek-schouder-en rug massage.

https://www.esbellacosmetics.com/pages/rugmassage-rotterdam