Wannagive

Korting pakken is zo eenvoudig

Ben je gek op korting en heb je er ook net als ons een hekel aan om de volle mep te betalen? Dan zit je goed bij dit artikel, want we geven je graag een paar leuke tips waarmee je door het jaar heen flink wat geld kunt besparen.

We beginnen met: Black Friday Deals. Deze kortingsdag kun je haast niet gemist hebben in de maand november tijdens de vorige editie. Alle winkels en webshops lijken haast wel mee te doen. Deze dag is dan ook enorm gegroeid qua populariteit. En terecht. De deals liegen er over het algemeen niet om en het is vaak mogelijk om hoge kortingen te scoren waar je de rest van het jaar niet aan kunt tippen. De deals zijn er in allerlei categorieën, waardoor het echt niet uit maakt wat je nodig hebt. Houdt deze dag goed in de gaten en zet hem met een dikke stift in je agenda, want hier wil je bij zijn. Kijk van tevoren even goed wat je nodig hebt en wat een reguliere scherpe prijs is. Dan weet je zeker dat je niet in de maling genomen wordt en last krijgt van te veel koopjes scoren terwijl je die eigenlijk niet nodig hebt. 

Een nog wat onbekendere dag, maar niet minder leuk is: Singles Day. Deze dag is over komen waaien uit het oosten: China. Op deze dag wordt er meer omzet gemaakt dan tijdens Black Friday. De aankopen vinden met namen plaats in China op sites zoals AliExpress en Alibaba en andere webshop giganten, maar ook bij ons wint deze dag meer aan terrein. De kortingen zijn leuk en bedragen vaak 11 of 22 procent. Deze dag is namelijk altijd op 11-11, oftewel 11 november. En daar spelen de winkels mee qua kortingspercentage.

Naast deze kortingsdagen kun je natuurlijk ook profiteren van algemene sale periodes en kun je de collecties die er weer uit gaan met een mooie korting scoren. Daarmee zijn deze momenten zeker net zo waardevol om goed in de gaten te houden en een mooie slag te slaan als het even kan.

https://blackfridaysupersale.nl/overige-kortingsdagen/