Wannagive
Image default
Bedrijven

Het belang van een winkeldisplay

Meer omzet genereren, wie wilt dat nou niet? Als u displays op een weloverwogen en doordachte manier neerzet, zal dit een stijging van uw omzet kunnen veroorzaken. Dit komt doordat de aandacht van de bezoeker wordt getrokken en diegene hierdoor, vaak onbewust, meer gemotiveerd raakt om het product te kopen. Het doel van een winkeldisplay is dan ook altijd: meer verkoop.

 

Eigenschappen winkeldisplay

Een goede en efficiënte display dient aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo is het belangrijk dat de displays een redelijk gewicht kunnen dragen, u wilt natuurlijk wel uw producten er daadwerkelijk op kunnen zetten zonder dat het hele display omvalt. Ook is het belangrijk dat een display niet te hoog is om gevaarlijke situaties met betrekking tot omvallen te voorkomen. Displays voldoen vaak aan de standaard eisen waardoor u een doorsnee product goed kwijt kan. Er wordt geadviseerd om producten die goed lopen op een display te zetten, zodat er een nog hogere stijging van de omzet plaats zal vinden.   

 

Displays op maat

Natuurlijk kan het zo zijn dat u een product heeft dat niet standaard is maar dat u toch graag wilt uitlichten. In dat geval is het handig en zeker de moeite waard om een winkeldisplay op maat te laten maken. Het ontwerp van het display kunt u geheel naar eigen wens maken. Zo zorgt u ervoor dat uw product onder de aandacht wordt gebracht en kunt u genieten van een stijgende omzet!

https://endlessbranding.com/winkel-display/