Wannagive
Image default
Dienstverlening

Kom ook naar de gezellige speeddate avonden van Search4Love

Ben jij single en kan je een gezellig en leuk avondje uit wel waarderen? En is het natuurlijk helemaal mooi meegenomen als je daarbij ook nog eens vele andere singles uit jouw regio leert kennen? Het kan allemaal tijdens een speeddate met Search4Love!

Met een speeddate avond vergroot je jouw kansen op het vinden van de liefde uiteraard enorm. Want bij Search4Love zorgen we ervoor dat je rond de 15 andere singles leert kennen. En dat allemaal op dezelfde avond! Het leuke van speeddaten, zoals de naam eigenlijk al verklapt, is dat het lekker snel gaat. Is de speeddate saai, voel je totaal geen aantrekkingskracht of verschillen jullie echt enorm van elkaar? Binnen een paar minuten kan je elkaar gedag zeggen en doorgaan naar de volgende speeddate. Kijken of deze date wel bij jou zal passen. Heb je een leuke, gezellige date en voelen jullie al een klik met elkaar? Je ontvangt aan het einde van de avond elkaars gegevens zodat jullie snel op een vervolg date kunnen met elkaar.

Het verloop houd je bij op de speeddate kaart

Je kunt natuurlijk niet van al die dates precies onthouden welke je nu leuk vond en welke minder was. Daarom ontvang je van te voren van ons een speeddate kaart. Op deze kaart kan je het succes, of het mindere succes, van elke date bijhouden. Je hoeft hierbij natuurlijk geen hele lange verhalen op te gaan schrijven, daar is ook helemaal geen tijd voor. Een simpel ja of nee volstaat. Als de speeddates achter de rug zijn levert iedereen zijn of haar speeddate kaart bij ons in. Wij zoeken vervolgens de matches bij elkaar en geven persoonlijk elkaars gegevens door.

Speeddaten in havenstad Rotterdam

Woon jij in onze havenstad Rotterdam? Wist je dat in deze leuke stad nog duizenden mensen single zijn? Tijd om daar verandering in te brengen met speeddaten in Rotterdam!

Uiteraard zijn we in nog veel meer andere steden te vinden. Waar je ook woont, samen met ons kan jij op zoek naar de liefde. Op onze website kan je zien waar wij nog meer te vinden zijn met onze gezellige speeddate avonden. Zien we jou binnenkort?

https://www.search4love.nl/