Wannagive
Image default
Kinderen

Hoe tweedehands kinderfiets weer leuk maken?

Je zoon of dochter is jarig en je wilt hem of haar graag een kinderfiets cadeau geven. Als je bij de fietsenwinkel komt zie je dat de prijzen dit jaar wel erg zijn gestegen. Een nieuwe fiets zit er dan ook helaas niet in. Gelukkig bestaat er Marktplaats. Een website waar men tweedehands spullen aanbied en waar je een bod kunt doen op iets wat je leuk vindt. Op Marktplaats staan enorm veel kinderfietsen. En de vraagprijs is vaak heel weinig. Met een beetje onderhandelen kom je vaak nog wat goedkoper uit. En heb je een fiets voor een prikkie.

Leuke fietsaccessoires maken de fiets

Natuurlijk is het niet leuk om een kale fiets aan je kind te geven. Misschien heeft de fiets even een nieuw kleurtje nodig? Bij de Action vind je vaak verf in spuitbussen. Ideaal zo kun je de fiets in één keer blauw, rood of groen spuiten. Als de fiets een leuk kleurtje heeft gekregen is het tijd voor losse fietsaccessoires. Die koop je bijvoorbeeld bij Pimpjefiets.nl. Dat is een leuke online winkel met alleen maar fietsaccessoires. Geen saaie, alleen leuke! Hier wordt je vrolijk van!

Wat dacht je van bijvoorbeeld een zadelhoesje? Normaliter zijn die gemaakt om je zadel droog te houden. Dat doen deze ook. Maar daarnaast zijn ze verkrijgbaar in hele leuke printjes. Van een gebakken ei tot aan vrolijke bloemen. Datzelfde geldt voor de fietsbel. Waarom moeten die dingen er zo saai uit zien? Ze zijn namelijk ook in leuke vormen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in de vorm van een voetbal, een badeend of een vogeltje.

Bij een leuke fiets horen ook leuke fietstassen

Bij een leuke fiets horen natuurlijk ook leuke fietstassen. Nou die vind je bij Pimpjefiets wel hoor. Lekker vrolijk met afbeeldingen van gras, bloemen, stippen en sterren. Maar ook gewoon zwarte. Want niet ieder kind houdt van een een bont gepimpte fiets. Met een bloemenslinger aan het stuur maak je de fiets compleet. Oja, misschien nog wat fietsstickers erop plakken?

Fietsaccessoires voor heren nodig? Kijk dan ook eens bij herenfietstas.nl