Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Hoe krijg ik meer sfeer in mijn huis

We zitten met z’n allen meer thuis dan ooit tevoren. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de huidige coronamaatregelen. Al dit thuis zitten kan voor sommigen wel een beetje gaan vervelen. Daarom is het tijd om weer wat meer sfeer in de huiskamers te krijgen. In dit artikel lees je allerlei tips om weer een gloednieuwe woning te creëren.

 

De eerste tip die wij u willen geven is om eens een grote schoonmaak te houden. Het is belangrijk dat je alles even meeneemt zodat het weer spik en span is in huis. Je verbaast je nog hoeveel stof en rotzooi er op sommige plekken blijven hangen. Wanneer dit is gebeurd kan je beginnen met de metamorfose.

 

De tweede tip die wij u willen geven is om een totale make-over te doen. Je kan bijvoorbeeld kijken naar een compleet nieuwe inrichting. Een goed voorbeeld hiervan is de enorm populaire industriële stijl. Hierin worden veel donkere kleuren gebruikt. De materialen zijn robuust, vaak van ijzer of erg donker hout. Hierdoor ontwikkel je een hele nieuwe stijl in je huis. Om je hierbij te helpen is het natuurlijk handig om nieuw meubilair te zoeken. Met een paar stoelen kopen kan je al heel veel verschil aanbrengen.

 

De derde tip is om een bepaalde muur of muren te verven in huis. Verf kan ervoor zorgen dat een woning er heel anders uit gaat zien. Wanneer je dit goed doet moet het verschil te merken zijn. Let wel op, een wand verven kost meer tijd dan je zou denken. Dit vooral omdat je het niet af wil raffelen.

 

Het is vooral belangrijk dat je doet wat je zelf mooi vindt. Kijk goed naar je huis en zoek naar iets wat op dit moment ontbreekt in de woning. Kijk ter inspiratie eens op hoyz.nl.  

 

https://hoyz.nl/