Wannagive
Image default
Bedrijven

Het Kruidvat

Het Kruidvat is een van de winkels die in je altijd in een Nederlandse winkelstraat zult zien. Het Kruidvat is pas in 1975 opgericht. Men zou verwachten dat het Kruidvat al veel langer bestaat. Dit blijkt dus enorm mee te vallen. Waar het Kruidvat in het begin nog eigen benen stond is de winkelketen tegenwoordig onderdeel van de A.S. Watson groep. Dit is een grote overkoepelende waar ook de winkels ICI Paris XL, Prijsmepper en de Trekpleister onder vallen. Het merkwaardige is dat het hier nog niet bij ophoudt. Zo is de A.S. Watson groep ook geen bedrijf dat op de eigen benen staat. Dit bedrijf is namelijk weer onderdeel van de Hutchison Whampoa. Dit bedrijf is afkomstig uit Hong Kong.

Het assortiment

Het Kruidvat staat bekent als drogisterij. Het bedrijf biedt met name producten aan voor beauty en gezondheid. Toch onderscheidt het Kruidvat zich hier van anderen. Dit komt niet door beauty- en gezondheidsassortiment. Het bedrijf voegt namelijk nog een aardige  hoeveelheid andere producten toe aan haar assortiment. Dit bestaat uit eten en drinken, woondecoraties, speelgoed, treinkaartjes, een fotoservice en nog veel meer. Mensen kunnen door dit zeer brede assortiment bij het Kruidvat terecht voor enorm veel producten. Door een bezoek te brengen aan het Kruidvat kan iemand een ritjes naar een hoop andere winkels besparen. Dit is natuurlijk voor veel mensen zeer aantrekkelijk.

De webshops

Naast een groot aantal fysieke winkels in binnen- en buitenland, beschikt het Kruidvat ook over een webshop. Het bedrijf verkoopt een groot deel van haar assortiment ook online. Het feit is wel dat het winkelassortiment en het assortiment dat verkrijgbaar is in de webshop wel eens van elkaar verschillen. Dit kan soms voor onduidelijkheid zorgen. Om de voorkomen dat er misverstanden ontstaan is het dan aan te raden om contact op te nemen met de Kruidvat klantenservice. Via de Kruidvat klantenservice kunnen dan de vragen worden gesteld die er zijn. Daarnaast kan er ook worden geïnformeerd naar de diverse acties die er zijn. De klantenservice kan ook ouderen helpen die moeite hebben met het bestellen van producten online. Dit is natuurlijk een goede dienstverlening.

Kruidvat

https://www.web-wings.nl