Wannagive
Image default
Bedrijven

Heb je een last minute cadeau-idee nodig?

Nu we door alle versoepelingen weer naar verjaardagen kunnen, moeten er ook weer cadeau’s gekocht worden. Echter komen daarbij ook weer situaties kijken waarbij je een cadeautje kopen hebt uitgesteld tot het laatste moment. Maar maak je geen zorgen, in dit artikel geef ik je de ultieme cadeautips om last minute toch met een geweldig cadeau aan te kunnen komen.

Koop niet online maar lokaal

Dit jaar zijn vertragingen bij online verzendingen groter dan anders door de grote vraag. Hierdoor is het af te raden om op de verzendtijd van diverse webshops te rekenen. Daarom is het een goed moment om een van je locale winkels te supporten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een drogisterij die parfums of heerlijke giftsets verkoopt of een bakker die allerlei lekkernijen prachtig voor je kan inpakken. Je kunt hierbij ook zelf een giftbox bij elkaar snuisteren.

Als tip geef ik hier om een mandje samen te stellen van de populairste items bij je slager, bakkerij en bloemist. Haal een lekkere (vegetarische) worst of een prachtig boeket. De mogelijkheden zijn eindeloos! Desnoods kunt je natuurlijk ook altijd nog de verkoper om advies vragen, zij zijn immers opgeleid om je van allerlei tips te voorzien.

Fotografie sessie met lokale fotograaf

Als je voor een persoonlijker cadeau wil gaan, is een fotosessie ook prachtig om weg te geven. Dit kan een passend cadeau zijn voor grootouders, neven en nichten, je partner of ouders. En het pluspunt van dit cadeau: je hoeft het nog niet gelijk te boeken, de sessie met een fotograaf kan ook later geboekt worden.

Een abonnement

Dit cadeau kan varieren van een leeslidmaatschap, tot een 1-jarige streamingdienst – cadeau abonnement. Hiernaast zijn ook andere abonnementen zoals een bibliotheek lidmaatschap of een magazine abonnement leuk om te geven. Ook hierbij zijn deze abonnementen zeer snel te regelen en kun je deze eventueel ook achteraf geven. Dit komt omdat je deze ook simpelweg kunt koppelen aan het email adres van de persoon aan wie je het cadeau geeft. Dit is zo snel geregeld dat je het zelfs in de auto onderweg naar de bestemming zou kunnen regelen. Super handig!

Cadeaubonnen

Ook bij dit cadeau zijn de mogelijkheden weer eindeloos. Is het cadeau voor een game-, beauty- of boekliefhebbers dan zijn er genoeg opties te verzinnen. Maar ook bekende kledingwinkels verkopen cadeaubonnen zodat de jarige zelf met je cadeaubon iets kan uitzoeken. Hierbij is het gemakkelijke ook dat je deze cadeaubonnen vaak online kunt bestellen en dat het dan ook weinig tijd kost om deze te bestellen.

Een brunch of diner geven

Als de wetenschap er is dat de persoon waaraan het cadeau gegeven wordt erg van een bruch of diner houdt, is dit ook leuk om te geven. Hierbij schrijf je in de kaart die je geeft dat ze een diner/brunch van je te goed hebben. Hier kunt je dan zelf aanwezig zijn maar je kunt het natuurlijk ook compleet zelf weggeven door simpelweg de rekening te betalen na het diner. Ook hier zijn de mogelijkheden weer eindeloos!