Wannagive
Image default
Aanbiedingen

Gelijk Geslaagd helpt jou perfect op weg naar het CBR examen

Woon jij in de buurt van Rijswijk en wil je graag op een niet al te moeilijke manier je scootertheorie halen? Klop dan bij ons aan, Gelijk Geslaagd! Wij helpen je in zeer korte tijd op een uitstekende manier op weg naar het examen.

De beste voorbereiding binnen twee dagen

Hoe kort is een zeer korte tijd? Om precies te zijn twee dagen. Nou ja, eigenlijk 1 dag en een beetje. De cursus betreft in ieder geval twee dagen. De eerste dag, op een zondag, staat in het teken van leren. We leren je deze dag precies de theorie aan die jij in je hoofd moet hebben zitten om het examen goed te kunnen maken. Dit doen we tussen 12.00 en 18.00. Natuurlijk hoef je niet al die uren alleen maar te leren. Tussendoor kan je, samen met de andere cursisten, genieten van de heerlijke lunch die je van ons krijgt. Even lekker ontspannen. Zodra jij alle theorie goed in je hoofd hebt zitten is het tijd om te oefenen. Dit doen we met oefen examens die zo ongeveer hetzelfde zijn als de CBR examens. Wat voor soort vragen je straks op je echte examen krijgt is voor jou dus geen verassing meer.

De tweede dag, op maandag, verwachten we van je dat je vroeg bij ons aanwezig bent. Hoe vroeg? Om 07.00. Ga dus de avond daarvoor op tijd je bed in, het is wel handig als je voldoende uitgerust bent. Tot 09.00 uur, dus 2 uurtjes, wordt de lesstof nog even herhaald. Je zal merken dat je het meeste of zelfs alles nog weet, maar toch willen we nog even de puntjes op de i zetten. Na deze herhaling ga je namelijk meteen door naar het CBR om je examen te maken. Overigens gaan we met de groep naar het CBR, wel zo gezellig. 

Blijf relaxed, je weet echt alles! Na het examen krijg je meteen de uitslag. Wedden dat jij juichend naar buiten komt?

Voor elk CBR theorie examen stomen wij je klaar

Of het nu gaat om een cursus voor scootertheorie, een dagcursus auto theorie of een dagcursus motor theorie, bij ons kan je ze allemaal volgen. We stomen je op een zeer prettige manier klaar voor elk CBR theorie examen.

Schrijf je snel in zodat je lekker snel kan slagen en je praktijkexamen kan gaan behalen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/