Wannagive
Image default
Kunst en Kitsch

Meer sfeer in je huis creëren

Ben je op zoek naar wat meer sfeer en kleur in jouw huis maar weet je niet hoe? Wij geven je een aantal tips om je huis wat op te fleuren!

Accessoires

Om makkelijk te beginnen: accessoires! Iedereen heeft ze vast en zeker in huis staan. Of het nou plankjes, planten, schilderijen of kaarsjes zijn, het kan een groot verschil in je woning maken. Speel met accessoires, probeer bijvoorbeeld eens design glas toe te voegen. Onder design glas valt onder andere bijvoorbeeld een kandelaar, kaarsenhouder of lampenhouder, vaak ook verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het zijn echt eyecatchers!

Kleuren

Je kunt kleuren op verschillende manieren toepassen in je woning, wanneer je meer sfeer wilt creëren is het belangrijk om te kiezen voor warme kleuren. Mix bijvoorbeeld bruintinten met elkaar in accessoires en kleuren op de muur. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een lichte en warme beige kleur voor op de muur en zet er dan een donkerdere bruine kast tegenaan. Een simpele en goedkope pot verf kan al heel veel doen in een woning.

Vloerkleed

Iets wat veel mensen niet willen of vergeten, een vloerkleed! Een vloerkleed creëert zoveel warmte en sfeer in je woonkamer. Het hoeft niet persé een volle en harige mat te zijn, ook de vintage kleden doen het erg goed, plús ze zijn weer helemaal hot en happening! Vergeet niet een stukje persoonlijkheid toe te voegen aan je woning, dat maakt een huis of woning namelijk eigen.

https://www.nan-design.nl/