Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Geld besparen? Kies voor zonnepanelen op een schuin dak laten plaatsen

Heb je op dit moment nog een zonnepanelen? Zonde, want zonnepanelen op een schuin dak laten plaatsen biedt tal van voordelen. Je kiest hiermee niet alleen voor een duurzame oplossing, maar je bespaart ook aanzienlijk op je maandelijkse energiekosten. Wat je iedere maand kunt besparen, hangt voor een groot deel af van je energieverbruik en de ligging van het dak. Het ervaren team van Solention vertelt je hier uiteraard graag meer over. Je kunt in alle gevallen een professioneel advies op maat voor jouw woning verwachten.

 

Een uitgebreide analyse op het gebied van hellingshoeken

Het kan natuurlijk zo zijn dat het dak niet volledig op het zuiden ligt. Is dit het geval, dan wordt er graag voor je een uitgebreide analyse gemaakt. Verschillende hellingshoeken worden in overweging genomen, zodat je precies weet wat de opbrengst is van iedere kant. Zonnepanelen op een schuin dak laten plaatsen biedt het grote voordeel dat de benodigde hellingshoek voor een optimaal rendement er al is.

 

Laat je vrijblijvend informeren door een van de specialisten van Solention

Veel mensen hebben zonnepanelen op een schuin dak laten plaatsen al laten doen. Ga jij binnenkort ook voor deze keuze? Laat je vrijblijvend informeren door een van de specialisten van Solention. Je neemt contact op door te bellen of door het formulier op de website in te vullen. Wie weet profiteer ook jij binnenkort van lagere energiekosten!