Wannagive
Image default
Dienstverlening

Eindelijk een ooglidcorrectie

Ik heb eindelijk de stap durven zetten. Ik ga een ooglidcorrectie doen. Ik denk er al 2 jaar over na aangezien mijn ogen best wel zijn gaan hangen de laatste jaren. Omdat ik het echt niet mooi vindt en er ook last van heb heb ik nu toch de beslissing genomen om dan toch maar een correctie te ondergaan. Ik wil wel eerst echt goed gaan uitzoeken wat een goede arts is want je hoort af en toe nog wel eens een verhaal over dat het helemaal verkeerd is gegaan en is gaan ontsteken en dat soort verhalen. Nou daar heb ik dus helemaal geen zin in. Ik wil gewoon een goede en betrouwbare arts zodat alles goed en soepel verloopt. Ik ga ook zeker eerst even goed onderzoek doen zodat er niks fout kan gaan. Ik hoop echt dat het allemaal goed gaat en als het allemaal achter de rug is het erg prachtig uitziet en ik geen hangende ogen meer heb.

Ooglift

Ik ging dus zoeken naar een bedrijf wat mij van mijn hangende ogen af kon helpen. Ik ging even onderzoek doen en ik vond wel een aantal bedrijven wat wel een goede ooglidcorrectie uit kon voeren dacht ik. Ik checkte wat recensies en toen moest ik een keuze maken. Ik besloot dat ik contact opnam met www.ooglift.nl. Ik moest daar eerst op afspraak komen zodat ze konden zien wat er aan de hand was en ik uit kon leggen wat er allemaal moest gebeuren. Ik kreeg wat voorbeelden van hoe het er ongeveer uit moest komen te zien en dit zag er wel goed uit. Ik heb toegestemd en mag volgende week onder het mes. Ik ben echt heel erg benieuwd hoe het er uit gaat zien en ik heb volle vertrouwen in de arts van Ooglift.

Gerelateerde artikelen

Zilveren kruis contact

Incasso Inschakelen

Huisontruiming