Wannagive

Een webshop laten maken in Nijmegen voor meer online zichtbaarheid? Dat kan bij Go Online

 

Wilt u graag een webshop laten maken om uw online zichtbaarheid te verhogen en bent u op zoek naar iemand die u hierbij kan helpen in de buurt van Nijmegen? Dan moet u eens langskomen bij Go Online.

Go Online is sinds 2016 hét online marketingbureau van Nijmegen en omstreken.

Waarom is een webshop laten maken van belang in deze tijd?

Vele bedrijven moeten in de huidige crisistijd waarin we ons momenteel bevinden op een andere manier hun klanten of gasten bereiken.

Winkels mogen minder fysiek open zijn, er is minder roering op straat en dus minder offline zichtbaarheid en horecazaken moeten hun deuren sluiten. Daarnaast gaan consumenten steeds meer online op zoek naar hun producten of diensten.

Het is daarom van belang dat u als ondernemer een goed werkende site heeft, met de juiste informatie en het juiste bereik.

Een website is vaak een eerste kennismaking met een onderneming, daarom moet deze representatief zijn voor uw merk en identiteit. Daarnaast moet uw website ook hoog scoren in de zoekresultaten bij Google, zodat iedereen die naar u op zoek is u ook kan vinden. Ook is het hierbij van belang dat uw website gebruiksvriendelijk is; men wil gemakkelijk tot de benodigde informatie komen, zowel via laptop, mobiel als tablet.

Voor al deze zaken staat Go Online voor u klaar! Go Online kan u namelijk helpen bij het opbouwen van een goede webshop.

Voorbeelden uit de horeca-industrie in Nijmegen en omstreken!

Wanneer de deuren van horecagelegenheden weer moeten sluiten staat Go Online voor u klaar!

Go Online heeft in de afgelopen periode verschillende horecazaken geholpen in Nijmegen en Eindhoven met het opbouwen van een goede webshop en deze weten te koppelen aan een onlinebestel-formulier. Op deze manier kunnen restaurants hun gasten voorzien van heerlijke maaltijden bij hen thuis! Go Online zorgt voor een goede webshop, die goed te vinden is, waarbij het bestellen voor gasten gemakkelijk gaat en voor u als ondernemer uw boekhouding ook overzichtelijk blijft.

Samen staan we sterk! Go Online helpt u in deze tijd ook graag een handje. Bent u benieuwd naar de manieren waarop Go Online u kunt helpen? Neem dan vrijblijvend contact op!