Wannagive
Image default
Bedrijven

Een origineel kerstpakket geven?

Het einde van het jaar komt weer in zicht en dat betekent dat de feestdagen er weer aankomen. Dat betekent een tijd vol met gezelligheid, lekker eten en veel cadeaus. Ook is de kerstperiode voor werkgevers en personeelszaken de tijd om originele kerstpakketten uit te delen onder de werknemers. Dit is een gebaar van waardering voor de werknemers. Door het geven van een kerstpakket wordt het werk en de inzet van de werknemer beloond. Maar elk jaar is het weer een behoorlijke klus om een juist en origineel kerstpakket te vinden. Maar hoe vindt je nou een echt origineel kerstpakket?

Wat willen uw collega’s

Om een geschikt en origineel kerstpakket uit te kiezen is het belangrijk om te weten wie uw collega’s zijn en wat de interesses zijn van uw collega’s. Wanneer al uw collega’s mannen zijn, moet u hier rekening mee houden. Zorg er dan voor dat het kerstpakket dat u geeft ook echt is geschikt voor mannen. Daarnaast is het belangrijk wat de interesses zijn van uw collega’s. Als al uw collega’s één interesse delen is het leuk om dit ook mee te nemen in het kiezen van de kerstpakketten. Als al uw collega’s muziekliefhebbers zijn, zorg er dan voor dat er misschien een muziekbox of oordopjes bij zitten om muziek te luisteren. Een kerstpakket waar over nagedacht gedacht is wordt ook meer gewaardeerd door de werknemer omdat hier tijd is in gestoken en echt aan de werknemers gedacht is. Als u werkzaam bent bij een groot bedrijf is het natuurlijk bijna onmogelijk dat al uw collega’s dezelfde interesse delen. In dit geval kunt u bijvoorbeeld een kerstpakket kiezen in de kleuren van uw bedrijf of een kerstpakket met een mooi en origineel product. Zo zijn er bijvoorbeeld kerstpakketten verkrijgbaar met een barbecue, een fondue, een rugzak, een vuurkorf etc. Deze kerstpakketten kunnen allemaal besteld worden bij Kerstpakketten idee. Er is dus een mogelijkheid om de gekste kerstpakketten te geven aan uw collega’s. Zo kunt u al uw collega’s dus verrassen met een origineel kerstpakket.

Zelf een kerstcadeau kiezen

Als u zeker wil weten dat iedereen tevreden is met het kerstcadeau dat zij ontvangen kunt u  voor het eigen keuze kerstcadeau kiezen. Dit is een concept waarbij elke werknemer zijn of haar eigen kerstcadeau kan uitkiezen. U als werkgever of personeelszaken, kunt een bepaald aantal punten toewijzen een uw collega’s, op basis hiervan kan uw collega een of meerdere cadeaus uitkiezen op een webshop. Deze webshop wordt voor u gemaakt in de kleuren van uw bedrijf met bedrijfslogo en een welkomstboodschap die u zelf kunt samenstellen. Op deze webshop kunnen uw collega’s kiezen uit een groot assortiment aan cadeaus, cadeaubonnen en belevenissen. Er is voor iedereen wel iets wils. Als u uw collega’s het eigen keuze kerstcadeau wil geven weet u in ieder geval dat uw collega’s het cadeau kiezen waar zij blij mee zijn. Vooral voor grote bedrijven met veel werknemers is dit een goede oplossing aangezien het erg moeilijk is om voor veel mensen één geschikt kerstpakket te vinden.