Wannagive
Image default
Cadeau

Een kerstpakket kopen? Dat is gemakkelijker en voordeliger online

Wil jij dit jaar een origineel en uniek kerstpakket kopen dit jaar? Dan is een online winkel de beste plek om dat te doen. Elk jaar is het vinden van een geschikt kerstpakket weer een hele uitdaging en soms lijkt het gemakkelijker om een flesje wijn te nemen dan om er weer veel tijd en energie in te steken. Want waarom zou je zoveel moeite doen als je toch niet iedereen tevreden kunt stellen? Hier lees je over hoe dat wel kan en hoe een webwinkel je daar het beste mee kan helpen.

 

Een kerstpakket kopen met inspraak van je personeel

Voordat je een webwinkel op gaat zoeken, is het goed om je personeel een korte enquête te sturen en ze simpelweg te vragen wat ze graag zouden willen ontvangen dit jaar. Doe je dit niet, dan zal je moeten gissen en de kans dat je goed gokt is laag. Stuur de vragenlijst uit net na de kerst en net voordat je moet gaan plannen voor het nieuwe pakket. Vraag je personeel wat ze willen hebben, wat hun idee is van het perfecte kerstpakket en wat er goed/minder goed was aan het vorige pakket. Zo betrek je ze bij een belangrijk besluit, krijg jij waardevolle informatie en hoef je de verantwoordelijkheid voor het succes bij een kerstpakket kopen niet alleen te dragen.

 

Online zijn de prijzen lager

Het grootste voordeel van je kerstpakket online kopen is dat de prijzen daar lager liggen. Dat betekent niet automatisch dat de kwaliteit ook minder is, al zou je dat misschien wel denken. De prijzen zijn lager omdat online winkels goedkoper zijn om te onderhouden. Er is geen huur, er zijn geen hoge vaste lasten en er is minder personeel nodig. Je kunt online dus een luxe en origineel kerstpakket kopen voor minder geld en niets inleveren op de kwaliteit. Vooral als je met een strak budget te maken hebt – en wie heeft dat niet tegenwoordig – krijg je zo meer waar voor je geld.

 

Een groot assortiment en handige filters

Een bijna net zo groot ander voordeel waarvan je profiteert als je je kerstpakket online gaat kopen is dat je dan toegang krijgt tot een groot assortiment. Sommige grote kerstpakketten webwinkels bieden honderden kant-en-klare pakketten te koop aan. Daarbij krijg je vaak ook de optie om zelf een pakket samen te stellen en om een puntenkaart te nemen. Je kan middels het grote assortiment het ideale kerstpakket kopen door de handige filter te gebruiken. Je maakt zo snel een relevante selectie en kiest gemakkelijker het pakket dat voor jou ideaal is.

 

Kies voor een thema en een boodschap

Door een kerstpakket kopen met een thema, kun je je personeel niet alleen een geschenk geven, maar kun je daar ook wat mee zeggen. Laat ze zien dat je de extra inzet waardeert door voor een thema te kiezen dat refereert naar een belangrijke prestatie waar iedere medewerker aan heeft bijgedragen. Online op www.kerstpakkettenidee.nl vind je het allemaal.