Wannagive
Image default
Verbouwen

Een akoestisch plafond is een hoogtebesparende geluidsoplossing

Wist u dat u de akoestiek in uw woning aanzienlijk kunt verbeteren met geluidsisolatie voor uw plafond? Dit is ook nog eens ontzettend eenvoudig, al helemaal wanneer u voor een akoestisch plafond van Hollandplafond kiest. Dit is namelijk een kunststof doek die op maat voor uw plafond wordt gemaakt, waardoor deze naadloos aansluit. Hier kunnen bijvoorbeeld ook verlichting, ventilatieroosters en speakers in worden verwerkt, waardoor het eindresultaat aan al uw wensen voldoet. Het uiteindelijke resultaat is een goed geluidsabsorberend plafond zonder hoogteverlies. Een kunststof doek dat onder het plafond wordt gespannen, neemt immers veel minder ruimte in dan een verlaagd plafond.

Binnen korte tijd wordt de topkwaliteit geluidsisolatie voor u geïnstalleerd

Als u zo’n akoestisch plafond wilt om de geluidsisolatie in uw woonruimte te verbeteren, kiest u het best voor een plafond van Hollandplafond. Dan profiteert u namelijk van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De plafonds gaan lang mee, worden zorgvuldig afgewerkt en zijn scherp geprijsd. Daarnaast zijn het eenvoudige geluidsoplossingen die binnen één dag geïnstalleerd kunnen worden, zonder ingrijpende verbouwing. Hierdoor heeft u zo min mogelijk last van de werkzaamheden en geniet u binnen de kortste keren al van uw nieuwe plafond en verbeterde akoestiek. Daarnaast wordt er door dit bedrijf alles aan gedaan om u als klant tevreden te stellen. Dit merkt u aan de uitstekende service en de vele keuzemogelijkheden wat betreft de afwerking.

Informeer naar de mogelijkheden van deze geluidsoplossing

Met een akoestisch plafond haalt u een eenvoudige oplossing in huis om de geluidsisolatie in uw pand aanzienlijk te verbeteren. Wilt u ook zo’n geluidsoplossing in huis halen? Neem dan contact op met de experts van Hollandplafond om de mogelijkheden te bespreken. Zij vertellen u graag meer over de verschillende soorten geluidsisolatie en beantwoorden al uw vragen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Dat wilt u toch ook?