Wannagive
Image default
Vakantie

Dit is waarom singlereizen fantastisch zijn

Als single is het niet altijd leuk om alleen op reis te gaan. Dit is iets wat mensen vaak zeggen, maar One2gethertravel.nl vindt dit grote onzin. Deze reisorganisatie plant al jaren succesvolle singlereizen over heel de wereld. Als single kom je in een groep met andere singles van jouw leeftijdscategorie terecht. Jullie delen dezelfde reisinteresses en kijken er naar uit om nieuwe mensen te leren kennen. Het voordeel hiervan is dat iedereen in hetzelfde schuitje zit.

Wat kan de reisorganisatie voor jou betekenen?

One2gethertravel.nl biedt verschillende types singlereizen aan. Zo kan je bijvoorbeeld op een korte vakantie in Nederland of op Citytrip naar een van de hoofdsteden in Europa. Ga je toch liever langer op vakantie? Dan raadt de reisorganisatie aan om te kijken naar een singlereis naar de zon of naar de sneeuw. Mogelijke bestemmingen zijn onder andere Zweden, Lapland, Spanje of Griekenland. Bij het boeken van je reis kan je kiezen voor een gedeelde kamer of een kamer alleen. Op het moment dat je een gedeelde kamer kiest, kom je samen met iemand van hetzelfde geslacht terecht op een kamer. In die kamer staan dan twee aparte bedden, zodat iedereen wel zijn of haar eigen slaapplek heeft. Tijdens je reis zal je op verschillende activiteiten en excursies gaan. De gehele reis word je begeleidt door een reisleider of reisleidster. Hij of zij kan je alles vertellen over de omgeving waar je je bevindt.

Voor vragen staan de medewerkers voor je klaar

Heb jij een bestemming voor ogen, maar heb je nog wat vragen? Neem dan contact op met de medewerkers van One2gethertravel.nl. Zij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden of te helpen bij het boeken van jouw singlereis. Zo kan jij in no time op actieve vakantie naar jouw favoriete bestemming! Hoe je contact met hen kan opnemen, staat op de website van de reisorganisatie.