Wannagive
Image default
Bedrijven

Digitale Formulieren: De moderne manier

Papierwerk geeft mensen vaak toch wel een beetje hoofdpijn; je maakt een spelfout of je verliest een blad en je kan het weer opnieuw gaan printen. Tegenwoordig hoeft dit eigenlijk niet meer, er zijn namelijk veel slimmere manieren om je formulieren te verwerken; digitaal. Digitale formulieren hebben zo vele voordelen:

Efficiënt
In plaats van papierwerk eerst te printen, invullen en daarna nog inscannen kan men tegenwoordig online dit invullen en opslaan. Deze formulieren leveren je zelfs 30% meer tijdsbesparing op. Ze zijn makkelijk te ontwerpen en je kan zelf eenvoudig structuur aan je bedrijfsprocessen toevoegen. Het maken van overzichtelijke analyses en rapportages van resultaten gaat zo enorm snel.

Ontwerpen
Deze formulieren bieden flexibele ontwerp mogelijkheden. Je kan eenvoudig rapportages maken, sjablonen en tabellen creëren binnen enkele minuten. Zo kun je overzichtelijke en duidelijke formulieren aan je medewerkers presenteren.

Productiviteit
Deze formulieren verhogen de productiviteit binnen bedrijven. Het verbetert de interne communicatie doordat alle informatie centraal staat opgeslagen en processen hierdoor gestroomlijnd worden. Verder maken medewerkers hierdoor ook tot 50% minder fouten.

Veilig
Deze formulieren zijn veilig vergrendeld en opgeslagen. Je bedrijfsinformatie is altijd beschermt en je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele diefstal of schade.

Toegankelijk
Deze formulieren zijn makkelijk te openen via je telefoon en computer. Je hebt zelfs alle mogelijkheden om geweldige formulieren te ontwerpen via je smartphone.

Milieu vriendelijk
Jaarlijks wordt er onvoorstelbaar verspild op onze aarde, het kappen van bomen wordt ook een steeds grotere milieu bedreiging. Door het kiezen voor online formulieren kies je voor milieu bewustzijn en de bescherming van de aarde.

Implementatie
Vaak schrikken mensen af van digitale formulieren, ze menen dat het te moeilijk en ingewikkeld is. Tegenwoordig is dit nergens voor nodig. Ze zijn makkelijk te implementeren, zelfs zonder IT-kennis! Je krijgt ook een Quickstart handleiding bij aankoop die je alles haarfijn uitlegt.

In conclusie is het beter om afscheid te nemen van ouderwetse papierwerk, digitale formulieren bieden een alternatief dat duizend maal efficiënter is, ontwerpen gemakkelijk maakt, veilig en toegankelijk is, de productiviteit verhoogt en gebruiksvriendelijk is.

https://www.leanforms.com/digitale-formulieren/