Wannagive
Image default
Eten en drinken

De Kokkerie voor een lekker dagje weg

Zin om een lekker dagje weg te gaan met uw familie, vrienden of collega’s? houden jullie van lekker eten? een smaakvolle beleving? dan is een kookworkshop bij De Kokkerie zeker aan te bevelen. De Kokkerie ligt op een prachtige locatie langs de rand van het Baarnse bos waar u naast een kookworkshop nog nog een heerlijke wandeling kan maken. U kunt hier niet alleen een kookworkshop volgen, maar ook vergaderen met uw collega’s. 

Workshops

Carla verzorgd al twintig jaar verschillende kookworkshops van Italiaanse tot Marokkaans. Van dim sum tot aan de high tea. Wilt u een workshop op maat, dan is één telefoontje naar Carla genoeg om de mogelijkheden te bespreken. Gezamenlijk met de groep gaat u koken en leren jullie verschillende kook en snijtechnieken. Er worden verse, grotendeels biologische producten gebruikt, en de kruiden die komen uit de eigen tuin. Aansluitend gaan u en uw gezelschap genieten aan tafel van de heerlijke zelfgemaakte gerechten.

Specials

Als u een speciale dag heeft bijvoorbeeld de feestdagen of een jubileum, en u wilt een bijzonder gerecht maken, dan kan Carla u helpen met de voorbereiding. Het maken van een bisque met verse garnalen en kreeft, een heerlijke ossenhaas en croûte of een bijzonder dessert. De ervaring en culinaire kennis heeft De Kokkie in huis. Samen met Carla kunt u invulling geven aan uw special. Hoeveel gangen wilt u serveren? Wat is een bijpassende wijn? Heeft u of iemand uit uw gezelschap dieet of allergie wensen? U kiest de special naar eigen wens.

Corporate cooking

Koken gaat om samenwerken, dus een kookworkshop oftewel corporate cooking is een perfecte teambuildingsactiviteit om uw collega’s of zakenrelaties beter te leren kennen en samen te werken. Jullie moeten zorgen dat alles perfect op elkaar aansluit binnen de juiste timing. Een goede voorbereiding is daarom belangrijk. Samen met Carla kiest u de kookworkshop die bij u en uw gezelschap past.

De dag begint met het gezamenlijk doornemen van de receptuur en zal de groep in ongeveer 1,5 uur de gerechten klaar maken. Dit doet de groep in samenwerking met Carla en haar professionele team. Als alle gerechten klaar zijn, dan zorgt het team van De Kokkerie voor een smaakvol gedekte tafel in de eetkamer van de villa en serveren zij de zelfbereide maaltijden. Bij De Kokkie bestaat er de mogelijkheid om een vergaderruimte te reserveren. Een vergadering met aansluitend een kookworkshop behoort dus ook tot de mogelijkheden.

Partycatering

Naast de kookworkshop biedt De Kokkerie ook partycatering van feestjes tot zakelijke evenementen. Buffetten, lunches en hapjes bestaan tot de mogelijkheden. Om er een zorgeloze dag van te maken, kunt u samen met Carla een culinaire invulling geven aan de catering.

Een kookworkshop is een smaakvolle beleving en een leerzaam dagje uit. Een dagje met vrienden, vriendinnen of collega’s. Een dag om elkaar beter te leren kennen, samen te werken en aansluitend te genieten van jullie zelfbereide maaltijden. Door de kennis en kunde bij Kokkerie zijn er een tal van mogelijkheden om er een smaakvolle dag van te maken om nooit te vergeten. Bezoek nu de website van De Kokkerie in Baarn voor alle informatie en om contact op te nemen met Carla.

https://dekokkerie.nl/