Wannagive
Image default
Bedrijven

De beste pokertafels

Iedere pokerliefhebber heeft er wel eens last van… Je wilt een avondje lekker gaan pokeren maar je beschikt niet over een pokertafel. Dit is niet altijd een probleem, maar het kan een stuk beter.

Een pokertafel zorgt er namelijk voor dat alles erg overzichtelijk is en geeft je het echte poker gevoel. Dit wil je natuurlijk wel hebben tijdens het spelen van het mooie spelletje poker. Naast het lekkere gevoel zorgt een pokertafel er ook voor dat het spelletje lekker vlot loopt en dat er geen rare dingen gebeuren, bijvoorbeeld met de spelkaarten of de pokerchips.

Je hebt verschillende soorten pokertafels waarop je kunt pokeren. Je moet bij het kopen van een pokertafel namelijk verschillende dingen overwegen. Wil je een goedkope of een dure pokertafel? Wil je een pokertafel met 8 plaatsen of misschien wel met 10? Van welk materiaal wil je jouw ideale pokertafel? Dit zijn pas een paar dingen waar je rekening mee moet houden met een poker tafel kopen. Hieronder krijg je een paar bestaande poker tafels te zien met verschillende eigenschappen van een pokertafel.

De standaard pokertafel

De standaard poker tafel is een pokertafel die ideaal is voor een eigen pokertoernooi. Aan een pokertafel kunnen namelijk 10 mensen aan zitten en de racetrack met houten uitstraling biedt een plaats die het speellaken kunnen beschadigen. Het is ook mogelijk om de pokertafel te kopen zonder racetrack.

Deze poker tafel kun je voor een relatief goedkope prijs ophalen en zijn in de kleuren zwart en rood verkrijgbaar. Hieronder vind je de voor- en nadelen van de standard poker tafel.

+ Je kunt met 10 mensen aan de pokertafel zitten en is dus goed te gebruiken bij pokertoernooien.

+ De pokertafel kun je makkelijk opbergen en neemt weinig ruimte in bezit

+ De pokertafel heeft een licht gewicht

–  Er kunnen kleine krasjes komen in het racertrack

Tweedekans pokertafel

Het is ook mogelijk om tweedekans pokertafels te kopen. Dit zijn vaak pokertafels die een klein beetje beschadigd zijn. Dit is ook bij de prijs ingerekend en zijn daarom goedkoper dan andere pokertafels. Deze pokertafel is te vergelijken met de standaard pokertafel. Aan deze tafel kun je ook makkelijk met 10 spelers een steentje leggen en is voorzien met een racetrack. De racetrack die deze tafel bevat heeft een extra rand met houten uitstraling. Het voorkomt dat er glazen dingen op het speelveld gezet wordt. Uiteindelijk houdt de racetrack dus makkelijk schoon.

Hieronder vind je de voor- en nadelen van de tweedekans pokertafel.

+ Aan deze tweedekans pokertafel kun je makkelijk met 10 spelers aan zitten.

+ Makkelijk op te bergen doordat er opklapbare poten onder zitten.

+ De poker tafel is licht van gewicht.

Custom professionele pokertafel

Het is ook een mogelijkheid om je eigen pokertafel te maken. Je krijgt hier de keuze om de kleur, randen en het formaat te kiezen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om verlichting in de pokertafel te plaatsen. Je kunt dus zelf helemaal jouw eigen pokertafel op maat maken. De prijs van een custom professionele pokertafel is verschillend. Het hangt namelijk af wat er allemaal moet gebeuren aan een pokertafel. Wanneer je verschillende keuzes hebt gemaakt kun je de zelfgemaakte poker tafel kopen in onze pokershop.

Je kunt de volgende keuzes maken bij het kopen van een custom professionele pokertafel:

–        Een poker tafel met de afmeting 243 cm x 120 cm of een tafel van 265 x 120 cm.

–        Je kunt kiezen uit vaste poten of opklapbare poten onder de pokertafel. Als je de keuze hebt genomen voor vaste poten of opklapbare poten, dan heb je van allebei weer 3 verschillende soorten.

–        Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit een cashgame tafel of een toernooi pokertafel.

–        Je krijgt de keuze of je een inham wilt op de positie van de pokerdealer.

–        Je krijgt de keuze of je een racetrack in de poker tafel wilt hebben.

–        Je krijgt de keuzen of je cupholders in je tafel wilt hebben.

–        Je kunt uit verschillende soorten leer kiezen.

–        Je krijgt de keuze of je led verlichting in je pokertafel wilt hebben.

–        Je krijgt de keuze in de snelheid van de levering.

Wanneer je deze keuzes allemaal hebt gemaakt kun je de pokertafel gaan bestellen.