Wannagive
Image default
Dienstverlening

De audiovisuele middelen van Faas Media

Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V., gevestigd in Westervoort, is gespecialiseerd in AV-apparatuur. Zo verkopen zij videowalls, ledschermen voor binnen en buiten, beamers, geluidsinstallaties, 100V omroepsystemen, smartboards en kunt u bij dit bedrijf terecht voor narrow casting. Faas heeft al jarenlang ervaring met het inzetten van deze middelen en gebruikt daarvoor altijd de nieuwste technologie. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden op dit gebied en zijn voor vele grote organisaties leverancier. Faas verhuurt ook apparatuur, zodat u niet direct over hoeft te gaan tot aanschaf als u apparatuur slechts incidenteel nodig heeft.

Een grote speler bij de overheid

Veel audiovisuele middelen van Faas vinden hun weg naar de overheid. Bijvoorbeeld de smartboards die zo langzamerhand alle ouderwetse grijze schoolborden hebben overgenomen. De opvolger van het smartboard is het digibord, het digitale schoolbord ook wel genoemd. Deze borden hebben een interactieve functie en werken als het ware als een touchscreen op uw computer. Ook werkt Faas nauw samen met bijvoorbeeld de politie. Van verhoorapparatuur tot de inrichting van een commandowagen met de meest geavanceerde apparatuur worden bij deze organisatie ingezet. Ook worden er audiovisuele simulatoren gebouwd voor bijvoorbeeld opleidingen voor de scheepvaart. Dit laatste gebeurt inmiddels wereldwijd.

Audiovisuele apparatuur voor bedrijven en organisaties

Natuurlijk wordt de apparatuur veel breder ingezet dan alleen bij de overheid. Vrijwel elk bedrijf of elke organisatie heeft wel (bewust of onbewust) audiovisuele middelen in huis. De beamer is hiervan een goed voorbeeld. Ze noemen deze ook wel een digitale flip-over. Ook geluidsinstallaties komen we veel tegen, en dan vooral in aula’s en kantines. Grote bedrijven maken regelmatig gebruik van omroepinstallaties, evenals warenhuizen en sportverenigingen bijvoorbeeld. Maar er is veel nieuw ontwikkeld de laatste jaren, zoals narrowcasting. Je boodschap verspreiden via ledschermen op plekken waar jouw doelgroep zich bevinden. Ook zijn er egenwoordig intelligente smartboards online voor scholen.