Wannagive
Image default
Aanbiedingen

Creëer makkelijk meer opbergruimte

Groeit je onderneming sneller dan je had dacht en heb je een oplossing nodig voor meer opslagruimte? Dan heb je een aantal mogelijkheden. Je zou kunnen kiezen voor verhuizen naar een grotere opslagruimte. Je kunt ook je huidige opslagruimte ombouwen tot iets groters. Ook zou je extra ruimte realiseren in je huidige opslagruimte. Er is wel een groot nadeel aan deze oplossingen, want ze kosten veel geld en tijd. Niet iedereen heeft dat zo liggen of wil er zoveel in investeren. We hebben nog wel een laatste oplossing, die iets goedkoper en flexibeler is, namelijk een tussenvloer. Een tussenvloer kan ervoor zorgen dat je extra ruimte maakt tussen twee verdiepingen in je huidige opslag. Een tussenvloer is erg betrouwbaar, je kan er makkelijk de rest van je opslag kwijt en je medewerkers kunnen er veilig werken. Wil je meer weten over deze oplossing? In deze blog gaan we je meer vertellen over de opties van een tussenvloer. Dus lees snel verder!

De verschillende opties
Wanneer je opslagruimte beschikt van een hoog plafond, kan je een tussenvloer plaatsen tussen twee etages. Ook is het plaatsen van een trap voor de tussenvloer essentieel, zo kan je de etage makkelijk bereiken. Het hebben van een tussenvloer is voor veel panden een goede oplossing, wanneer de tussenvloer namelijk geplaatst is, lijkt het namelijk net alsof deze daar ook daadwerkelijk gebouwd is. Dit is omdat je zelf het materiaal en de kleur van de tussenvloer kan uitkiezen, wanneer je het perfect aansluit bij de rest van het interieur lijkt het net alsof die er altijd al heeft gezeten. Ideaal dus! Bij het aankopen van een tussenvloer is het wel belangrijk dat deze van goede kwaliteit is.

Kwaliteit tussenvloeren
Nolte Mezzanine is een expert wanneer het aankomt op tussenvloeren. Nolte verzekert je van de beste kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Dankzij Nolte’s jaren aan ervaring zijn ze in staat om voor iedere ruimte een geschikte oplossing te vinden en meer ruimte te creëren. Op hun website vind je meer informatie. Dus neem gerust een kijkje.

https://www.noltemezzanine.nl/