Wannagive
Image default
Gezondheid

Bij Tandartswereld vind je alles voor je gebit

Een goed gebit is goud waard, maar in veel gevallen ontkom je niet aan het zorgvuldig onderhouden van je gebit. Vanzelfsprekend kunt u vertrouwen op de deskundigheid van de tandarts, maar wie slim is zorgt ervoor dat de tandarts weinig hoeft te doen. Een goed gebit kan u namelijk met de juiste spullen prima zelf onderhouden. Dat is met het huidige assortiment van Tandartswereld zelfs makkelijker dan ooit.

Met een elektrische tandenborstel poetst u beter

Terwijl men vroeger alleen kon vertrouwen op de ouderwetse tandenborstel, is het tegenwoordig veel beter geregeld. Zo is de keuze veel uitgebreider als het gaat om de persoonlijke mondhygiëne. In plaats van de ouderwetse tandenborstel, kiest u nu voor de elektrische tandenborstel. Daarmee poetst u niet alleen sneller, u bereikt ook die plekken van uw gebit waar u met een gewone tandenborstel niet bij kan. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende opties. Dat geldt niet alleen voor volwassenen, ook voor de jongsten zijn er diverse mogelijkheden. Dat is op zich logisch. Hoe sneller een kind weet hoe hij of zijn het gebit moet onderhouden, des te groter is de kans dat het gebit ook op latere leeftijd nog in een goede conditie is.

Tandenborstels voor kinderen

Voor kinderen is het belangrijk dat het tanden poetsen een aangename ervaring is. Ervaart een kind het onderhoud van het eigen gebit als iets positiefs, dan heeft u er als ouder al snel minder omkijken naar. Dat lukt veel makkelijker met een elektrische tandenborstel. In veel gevallen zijn de elektrische tandenborstels voor kinderen uitgevoerd met verschillende standen zodat het poetsen van de tanden juist een leuke bezigheid is. Oral-B heeft bijvoorbeeld een uitgebreide reeks elektrische tandenborstels die elk kind graag wil hebben. Ook de opzetborstels zijn zodanig vormgegeven dat het tanden poetsen geen kwelling maar een genot wordt waar uw zoon of dochter naar uit zal kijken.

Elektrische tandenborstels voor volwassenen

Voor de volwassenen is het assortiment bijna oneindig. Naast de gewone, standaard uitvoeringen, zijn er nu ook verschillende modellen die tegemoet komen aan de wensen van het volwassen gebit. Zo heeft Philips met de Sonicare ProtectiveClean de ideale tandenborstel voor dagelijks gebruik. Dankzij de poetssensor weet u exact wanneer u teveel druk zet en beschermt u daarmee het tandvlees. Doordat de tandenborstel slechts een stand heeft, poetst u altijd op de juiste manier.

Witte tanden

Heeft u behoefte aan een tandenborstel met meer mogelijkheden, dan zijn er ook in dat segment veel mogelijkheden. Zo heeft Oral-B met de Genius serie een indrukwekkend aantal mogelijkheden. Naast de zes verschillende standen, kunnen de tandenborstels in deze serie tot 10.500 rotaties per minuut bereiken. Daarmee wordt uw gebit gegarandeerd goed schoon. Wilt u behalve een goede elektrische tandenborstel ook werken aan een goede mondhygiëne, kies dan voor de Oral-B Pro serie. Dankzij de gebruikte technologie wisselt u niet alleen op tijd van mondhoek, de tandenborstel verzorgt ook uw tandvlees door gebruik te maken van een degelijke druksensor. Hierdoor poetst u beter en worden uw tanden veel witter.

https://www.tandartswereld.nl/