Wannagive
Image default
Verbouwen

Bij Kuiper en Zonen BV vind je zeker weten een geschikte ketel voor je eigen doeleind

Wie is Kuiper en Zonen BV nou eigenlijk? Voordat je met een bedrijf in zee gaat is het misschien wel fijn om te weten wat het voor een bedrijf is, hoe het is opgericht en wie er verantwoordelijke personen binnen de bedrijfsvoering zijn. Het is een internationaal bedrijf, die dus over de gehele wereld opereert en producten en diensten levert. Het is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar in het vak zit en opereert in diverse markten en bij verschillende bedrijven. De core business van Kuiper en Zonen BV is dat er producten worden geleverd en onderhouden, die complete stoominstallaties bevatten en stoomketels in het industriële gebied betreffen.

Liefde voor het vak

De liefde die er heerst voor het vak is zeker terug te zien bij de werknemers van Kuiper en Zonen BV. De industriële stoomketelinstallaties gaan al jaren als zoete broodjes over de toonbank en de vraag ernaar is nog steeds zeer hoog. Om te zorgen dat de klant ook echt extra waarde voelt wanneer de aankoop wordt gedaan bij Kuiper en Zonen BV wordt er ook een uitstekende service en kwaliteit geboden, waarbij er ook een adviserende rol wordt geleverd. Het gaat dus niet alleen maar om het product of de dienst die wordt geleverd, maar het heeft ook te maken met de manier waarop dit wordt geleverd. Omdat ze al zolang in de markt de klanten bedienen, zie je ook dat de ervaring en professionaliteit terug straalt op de producten en diensten die door hen worden geleverd.

Affiniteit

De affiniteit met hetgeen dat door hen wordt aangeboden op de markt is onwijs hoog en dat zorgt niet alleen maar voor goede en producten van een hoogwaardige kwaliteit, maar het zorgt er ook voor dat er een goed advies kan worden gegeven aan de klanten die vragen hebben met zaken omtrent de koop van deze producten. Alweer de 4e generatie in de familie is aan de slag met de producten en diensten en de liefde zit er nog altijd in en is terug te zien.