Wannagive
Image default
Eten en drinken

Bestel brownies in jouw favoriete smaken per post

Houd jij ontzettend van brownies, maar vind je het niet leuk om ze te maken? Ben je niet zo’n keukenprins of -prinses of houd je niet van de vieze keuken en de afwas achteraf? Dan ben je vast heel blij met The Brownie Box! Dit bedrijf bakt brownies voor jou, die ze vervolgens per post naar je huis verzenden. Je hebt keuze uit tal van verschillende smaken, zoals een Oreo brownie, een Twix brownie, een Double Chocolates brownie of zelfs een Kokos Blondie met witte chocolade. Je kunt er zelfs voor kiezen om de brownies per post naar jouw collega, familielid, geliefde, vriend of vriendin te sturen. Met het persoonlijke kaartje dat je aan de browniebox kunt toevoegen, is dit een zeer origineel cadeau voor een verjaardag. Ook als beterschapswens of bedankje is dit geschikt.

Smeuïg van buiten, knapperig van binnen

Als je online brownies koopt, die per post verstuurd worden naar jouw huis, verwacht je natuurlijk wel dat de Oreo brownie en de brownies in andere smaken van de beste kwaliteit zijn. De chocoladetraktaties moeten namelijk nog wel lekker zijn als ze bij je thuis aankomen. De eigenaresse van dit bedrijf heeft haar brownierecepten jarenlang geperfectioneerd. Zo is ze tot een ideale samenstelling van de beste ingrediënten, een uitstekende temperatuurbeheersing en een nauwkeurig bakproces gekomen. Deze brownies kun je zelfs tot negen dagen na verzending goed houden. Je hoeft jouw brownie met Oreokoekjes dus niet meteen op te eten. Je kunt hem ook nog even bewaren, als je dat volhoudt.

Koop online heerlijke brownies

Bestel jouw handmade brownies bij The Brownie Box nu eenvoudig online en laat ze per post bij jou of een andere ontvanger bezorgen. Als je jouw Oreo brownie vóór 16.00 uur bestelt, wordt hij bovendien nog dezelfde dag verzonden. Geniet dus snel van een heerlijke chocoladelekkernij!