Wannagive
Image default
Winkelen

Basis items voor mannen

Vind je het lastig om kleren te kopen en is het je een raadsel hoe anderen dat doen? Check hier wat tips zodat jij ook altijd wat moois in de kast hebt om aan te doen. Maar vooral zodat je altijd iets voor elke gelegenheid hebt. Benieuwd wat de beste basis items zijn? Check het hier.

Witte jeans en straight jeans

Altijd handig om te hebben met een witte jeans en met straight jeans heb je zowel iets voor de winter als de zomer om aan te doen. Ook een paar korte broeken erbij zijn fijn. Een witte jeans is wel iets dat je wat vaker moet kopen, want wit blijft meestal niet wit. Maar, het hoort wel bij de basis, dus toch maar doen.

Neutrale t-shirts

Heel handig om wat neutrale t-shirts in je klerenkast te hebben. Denk hierbij aan een standaard wit shirt en een standaard zwart shirt. Daarnaast heb je natuurlijk wat nodig voor over het t-shirt. Denk dus aan een paar mooie truien, maar ook aan een paar mooie blouses. Wil je niet zo vaak shoppen? Kies dan voor wat tijdloze items in vrij neutrale kleuren. Daarnaast is het slim om voor kwaliteit te gaan, zodat het ook wat langer mee kan gaan.

Net kostuum

Er zullen altijd in je leven gelegenheden zijn die erom vragen dat je een keer iets netjes aan moet. Denk aan bruiloften, maar ook aan begrafenissen. Dan is het altijd handig om een net driedelig pak te hebben.

Schoenen

Sportschoenen, wandelschoenen en een paar nette schoenen. Nette schoenen die je ook onder dat pak kunt dragen.

Aanvullen

Als je ervoor zorgt dat je altijd deze basis in je klerenkast hebt dan is er altijd wel iets om aan te doen, voor elke gelegenheid. Dus gaat er eens iets kapot of is er een andere reden waarom je een item uit de basis niet meer gaat dragen? Vervang dit dan op tijd.

https://tenuedenimes.com/collections/jeans