Wannagive
Image default
Bedrijven

5 dingen die je met een oud volkswagenbusje kunt doen

Heb je altijd al eens in zo’n felgekleurde Volkswagen bus willen rijden? Wij ook! Maar wat kun je er eigenlijk mee? Het is geen auto waar je iedere dag mee naar je werk rijdt. Wij weten wel een paar leuke manier zodat je bus ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden.

Ombouwen tot camper

Je kunt je Volkswagen bus ombouwen tot een camper. Je kunt uitpakken door een keuken te implementeren, maar je kunt het ook makkelijk houden door alleen een zitgedeelte en een slaapplek te creëren met een slaapbank. Luifel op, barbecue aan en genieten maar. Je kunt er alle kanten mee op. Je kunt op een camping staan of gewoon op roadtrip gaan en kijken waar je uitkomt. Dit hoeft niet per sé een Volkswagen bus te zijn. Je kunt ook een 9 persoons bus huren om te kijken of deze je bevalt en deze later overkopen.

Ombouwen tot foodtruck

Wanneer je altijd de droom had om een eigen foodtruck te hebben, is dit nu je kans. Foodtrucks zijn enorm populair, en met een Volkswagen busje scoor je zeker punten. De enige vraag die je jezelf moet stellen: ga je poffertjes, koffie of broodjes verkopen?

Rijdende winkel

Als je tegenwoordig iets aan de man wilt brengen, moet je van goede huize komen. Je moet een goed product hebben, goed gebekt en origineel zijn. Met een omgebouwde bus ben je zeker origineel en zullen klanten zo op je af komen, net als bij een foodtruck.

Bus verhuren

Je kunt zo’n bus ook zien als investering. Iedereen wil wel een 9 persoons bus huren of een Volkswagen busje. Wanneer je de bus zelf niet gebruikt kun je hem altijd verhuren. Mensen zijn bereid een fijn bedrag neer te tellen om een leuke auto op hun gala of bruiloft te hebben.

Gala

Wil jij met een hele groep naar een gala? Dan kun je kiezen voor een volkwagenbusje als vervoersmiddel. Hoe leuk! Door met zijn allen een 9 persoons bus te huren, hoef je ook nog eens niet heel veel te betalen.

https://autoverhuurdemulder.nl/9-persoons-bus-huren/