Wannagive
Image default
Bedrijven

5 steden in Noord-Brabant die je moet bezoeken

Noord-Brabant is een veelzijdige provincie. Je vindt er natuurgebieden, pretparken, dierentuinen en enkele mooie steden. Wij zetten 5 bezienswaardige plekken voor je op een rijtje.

’s Hertogenbosch

Den Bosch ligt centraal en is voor iedereen goed te bereiken met de trein. Als je je rijbewijs hebt gehaald bij rijschool Oosterhout, kun je er ook een keer met de auto naartoe. De sfeer is gemoedelijk. Plof tijdens je bezoek even neer in een café aan het grote marktplein of aan het water. Breng ook een bezoekje aan de Sint Jans Kathedraal.

Tilburg

Tilburg stond vroeger bekend om het industriële karakter. Tegenwoordig wordt de Spoorzone onderhanden genomen om Tilburg aantrekkelijker te maken. Er doemen nu al leuke eettentjes op en de oude LocHal is omgetoverd tot een enorme bibliotheek. Daarnaast kun je in de stad ook prima terecht voor een dagje winkelen.

Breda

Wanneer je aangesloten bent bij rijschool Oosterhout, is de kans groot dat je een keer naar Breda moet rijden, want die stad ligt er praktisch om de hoek. Breda heeft een gezellig marktplein met fijne restaurants en terrassen. Je kunt er een escape-tour doen door de stad en er is een heus poppenmuseum.

Dordrecht

Een parel die vaak wordt overgeslagen is Dordrecht. De stad heeft een historisch centrum met heel veel winkels en cafétjes. Volg de borden vanaf het station en je bent zo in het centrum. Houd je van water? Dan ben je hier ook op de juiste plek en kun je een mooie stadswandeling maken.

Bergen op Zoom

Bergen op Zoom behoort tot één van de oudste steden van Nederland. De smalle straatjes, oude pleintjes en eigenzinnige monumenten vertellen het verhaal van een rijk en bewogen verleden, dat al meer dan 800 jaar terug gaat. Lastig straatjes om met de auto te rijden, maar gelukkig heb je dit bij rijschool Oosterhout al geleerd. Een prachtig decor voor leuke winkeltjes, cafeetjes, gezellige terrassen en restaurants. Bergen op Zoom, een prachtig decor voor jouw vakantie of weekendje weg!

https://www.rijschoolviabreda.nl/rijschool-oosterhout