Wannagive
Image default
Winkelen

Witgouden trouwring kopen

De trouwring is hét symbool van eindeloze liefde. Het is voor jou en je partner daarom belangrijk om een trouwring uit te kiezen die bij jullie past. Bij de zoektocht naar een trouwring heb je de keuze uit vele verschillende exemplaren. Ringen zijn er in alle soorten en maten. Tegenwoordig zijn witgouden trouwringen populair bij stellen die gaan trouwen. Dit komt omdat een witgouden trouwring in combinatie met diamanten een fraaie uitstraling heeft aan je hand. De gezette diamanten absorberen niet de kleur van het goud, waardoor de diamant witter en mooier blijft.

 

De voordelen van een witgouden trouwring

Het aanbod witgouden trouwringen is enorm door de groeiende populariteit. De ringen zijn één van de meest verkochte gouden ringen van het moment. De witte kleur heeft de ring te danken aan de toevoeging van metalen zoals zilver en palladium aan de legeringen van goud. Ondanks dat de kleur van de ring anders doet vermoeden blijft de ring van goud. Het grote voordeel van de witgouden ring is dat het minder snel slijt bij gebruik in het dagelijks leven. Ook heeft het in vergelijking met een gouden ring een aangenaam gewicht. Kortom, een witgouden ring is een prettig sieraad om te dragen. De trouwringen kunnen gepersonaliseerd worden met een diamant of speciale tekst.

 

Het is belangrijk om hierbij ook alvast te denken aan een bijpassend horloge. Dit is een aspect dat vaak vergeten wordt. Voor witgouden trouwringen raden wij een Cartier horloge aan. De kleuren komen overeen en vormen dus een totaal pakket. Mocht je wellicht een ander horlogemerk willen bekijken dan is een meistersinger horloge een goede tip!

 

Een witgouden trouwring voor ieder budget

De prachtige witgouden trouwringen zijn voor ieder budget verkrijgbaar. Heb je de perfecte ring gevonden? Dan kun je aangeven hoeveel karaat de trouwring dient te zijn. Je kunt dus de prijs van de witgouden trouwring aanpassen naar jouw budget. Het is ook mogelijk om een diamant op de ring te laten plaatsen voor extra uitstraling. Het is tegenwoordig mogelijk om trouwringen online te bestellen. Aan de hand van een aantal stappen kun je de trouwring uitkiezen die het best bij jullie past. Het aanbod is zeer breed met trouwringen van zilver, goud en andere materialen. Bestel zeer eenvoudig online die trouwring die bij jullie past tegen scherpe prijzen.