Wannagive
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn vloerglijders?

Je hebt net nieuwe meubels gekocht en nu is het tijd om deze een mooie plek in je woonkamer te geven. De oude meubels snel aan de kant schuiven en dan… dan heb je ineens krassen in je prachtige houten vloer. Door het schuiven van de meubels over je vloer, is de kans groot dat er lelijke krassen en beschadigingen ontstaan. Dit is heel makkelijk te voorkomen. Zodra je nieuwe meubels aanschaft, plak je er meteen vloerglijders onder. Vervolgens kun je de meubels zorgeloos verschuiven.

Soorten vloerglijders

Of je nu een tafel met een buisframe poot hebt of houten stoelpoten, vloerglijders heb je er in alle soorten en maten. Ook zijn ze geschikt voor alle ondergronden. Dus of je nu over een laminaatvloer beschikt of over een betonvloer of tapijt, een vloerglijder kan je altijd gebruiken. Ook de vorm van de poten van je meubelstuk zijn geen obstakel. Van rond tot vierkant, ze zijn allemaal verkrijgbaar. De meest populaire stoelglijders zijn van vilt. Deze zijn zeer eenvoudig in gebruik en zijn niet duur. Je kunt ze ook heel gemakkelijk in de juiste vorm en grootte knippen. Zo heb je altijd een perfect passende vloerglijder. Tevens zijn ze door het zachte materiaal ook geluidloos. Geen irritante geluiden meer dus van stoelen die over je vloer schrapen.

Hoogwaardige kwaliteit vloerglijders

Stoelgeleiders en vloerglijders zijn tegenwoordig van zeer hoge kwaliteit. Wilde ze vroeger bij veelvuldig gebruik nog wel eens loslaten, tegenwoordig zal dat niet snel meer gebeuren. Ze hebben een lange levensduur en kunnen dus vele jaren mee. Tevens zie je ze niet onder je stoelen of tafel zitten, wat er vaak lelijk uitziet. Vloerglijders zijn dus ideaal en vergeet ze dus niet meteen aan te brengen onder je nieuwe meubels. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!

https://stoeldopshop.nl/vloerglijders/