Wannagive
Image default
Bedrijven

Urenregistratie online applicaties

Voor het bijhouden van een urenregistratie online zijn er veel verschillende tools en apps ontwikkeld. Door gebruik te maken van dit soort applicaties kunt je effectief je werktijden registreren. Zo kun je bij het starten van een opdracht op de applicatie klikken en na het afronden van de toegewezen opdracht weer uitloggen. Vervolgens slaat de app automatisch op hoe lang u aan de taak hebt gewerkt. Zo kun je altijd achteraf zien hoeveel tijd bepaalde werkzaamheden in beslag hebben genomen.

Nauwkeurig uren bijhouden met urenregistratie online

Door een urenregistratie online bij te houden zul je merken dat dit een stuk effectiever is dan wanneer dit op papier of met Word zou worden gedaan. Aangezien werktijd onmiddellijk kan worden opgeslagen, is de nauwkeurigheid erg hoog en is het onwaarschijnlijk dat u de situatie vergeet te volgen.

Waarom werkuren registeren?

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 60% van de zelfstandigen of ondernemers hun gewerkte uren niet goed registreren. Hierdoor gingen niet alleen inkomsten verloren, maar was er onvoldoende inzicht in hoeveel tijd bepaalde taken in beslag zouden nemen. Als gevolg hiervan weet u niet hoeveel uur bepaalde taken of activiteiten in de toekomst zullen duren. Dit betekent dat u niet effectief kunt werken en dat u niet het maximale uit uw werk kunt halen. Daarom is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat u de uren nauwkeurig en correct registreert. Het is aan te raden om werkte uren te registreren in een urenregistratie online, aangezien deze methode het meest overzichtelijk is.

https://keeping.nl/urenregistratie