Wannagive
Image default
Bedrijven

Wat mag je niet vergeten mee te nemen op zonvakantie?

Ga je op vakantie? Even lekker weg van de koude Nederlandse herfst en even heerlijk genieten van tropische temperaturen. Een zonvakantie in de winter is ideaal om de winter mee door te komen en iets waar je je het hele jaar op kunt verheugen. Natuurlijk kun je door alle vakantiestress het een en ander vergeten mee te nemen. Hier benoemen we een aantal dingen dat je absoluut niet mag vergeten.

Maak een mapje klaar met je belangrijke documenten

Het ergste wat je kunt vergeten is je paspoort! Gelukkig zijn de meeste tickets tegenwoordig digitaal, maar je paspoort heb je absoluut nodig. Maak alvast een handig mapje klaar met alle documenten die je nodig hebt. Print ook alle reis data uit om er zeker van te zijn dat je alles bij de hand hebt.

Maak een kopie van je paspoort en verstop dit in een geheim vakje in je bagage, als je jouw paspoort zou kwijt raken of iemand het zou stelen, heb je tenminste altijd een reserve kopie.

Check al je kabels, camera apparatuur en andere digitale benodigdheden

Het zou zonde zijn als je geen beelden kunt vastleggen op vakantie, dubbelcheck daarom of je al je kabels, accu’s, SD-kaartjes etc. hebt ingepakt.

Denk aan je muggencreme

Vaak is dit te verkrijgen op de vakantie bestemming, maar het kan een risico zijn als je reist naar een onbekende bestemming. Het is daarom beter om alvast muggenspray in te slaan, voordat je levend wordt opgegeten door de muggen.

Vergeet je luchtbed niet!

Misschien niet iets waar je zo snel aan zal denken, maar een luchtbed is heerlijk op zonvakantie. Deze kunnen echter erg prijzig zijn in badplaatsen. Om te voorkomen dat je 15 euro moet betalen voor een luchtbed kun je even naar de action rennen en je eigen luchtbed inslaan, deze kun je natuurlijk daar gewoon aan een kindje geven die er blij mee is!

https://www.luchtbedplaza.nl/