Wannagive
Image default
Gezondheid

Waar helpt een burn-out coach bij?

Heb jij een burn-out coach nodig? De volgende twee punten helpen je om een keuze te maken. Heb je een coach nodig, dan is Nick de Waard Coaching misschien wel wat voor jou.

#1 Je weet gewoon niet waar je moet beginnen
Soms weten we gewoon niet waar we moeten beginnen. We worden meegezogen in het idee van succes en weten dat we iets willen bereiken, maar we voelen ons zo hulpeloos dat we er gewoon niet aan beginnen. Misschien is het omdat we niet het gevoel hebben dat we het verdienen of misschien is het een andere reden, maar we weten gewoon niet hoe of waar we moeten beginnen.

De enorme omvang van grote doelen kan ons vaak overweldigen. Het is moeilijk om dingen duidelijk te krijgen als je niet eens voorbij dat gevoel van hulpeloosheid kunt komen en niet weet waar je moet beginnen. Life coaches kunnen uw persoonlijke situatie beoordelen en u op weg helpen om actie te ondernemen richting uw dromen.

#2 Angst en stress zijn terugkerende thema’s
Het leven kan stressvol worden. Eenvoudigweg. Ik weet dat toen ik in het verleden herhaaldelijk faalde, ik door enkele van de meest angstige en stressvolle tijden in mijn leven ging. Ik was ongelooflijk depressief. Hoewel ik veel heb geleerd door te falen, is het helemaal niet leuk om die constante emoties een terugkerend thema in je leven te hebben.

Wanneer je al onze verantwoordelijkheden combineert, van werk tot gezin en sociale levens, is het gemakkelijk te begrijpen waarom we zo gestrest raken. Het is geen goed gevoel, vooral niet als het voelt alsof de muren op je instorten. Het perspectief en de hulp van buitenaf krijgen die levenscoaching biedt, is een integraal onderdeel om je te helpen voorbij die ontmoedigende emoties te komen.

https://nickdewaard.nl/coaching/