Wannagive
Image default
Aanbiedingen

Vaderdag staat weer bijna voor de deur!

De derde zondag van juni is het perfecte moment om jouw vader even goed te verrassen. Alles draait deze dag om hem; het is per slot van rekening vaderdag! Dit jaar zal vaderdag op 19 juni zetten, hierbij dus jouw teken om het per direct in je agenda te noteren! Vaderdag gaat vaak hand in hand met het klaarmaken van een heerlijke brunch en gezamenlijk ontbijten, mits je nog bij jouw vader in (de buurt) woont natuurlijk. Gelukkig zijn er nog een hele hoop andere manieren om jouw vader vanaf een afstandje te verblijden, wanneer je niet in de mogelijkheid bent hem juist die derde zondag van juni te bezoeken! Lees snel met ons mee hoe je jouw vader in het zonnetje kan zetten tijdens vaderdag.

 

Whiskey

Via veel verschillende websites kan je tegenwoordig een lekker flesje whiskey als cadeau bestellen en deze bij de desbetreffende persoon laten afleveren, zodoende kan je er uiteraard ook voor kiezen om dit tijdens vaderdag te laten doen. Wanneer jouw vader niet zo’n whiskey liefhebber is, kan je er natuurlijk ook voor kiezen om een heerlijke andere drank bij jou vader af te laten leveren. Rondom de vaderdag periode zal je veel verschillende leuke drank gerelateerde pakketten en aanbiedingen vinden om bij jouw vader te laten bezorgen! 

 

Een abonnement

Met uitstek een cadeau dat in de smaak zal vallen; een abonnement gericht op jouw vaders hobby of passie. Je hoeft het tegenwoordig zo gek maar niet te bedenken en je kan een abonnement krijgen op een product. Is jouw vader dol op ondergoed met geinige figuurtjes? Abonnement! Is jouw vader een bloem fanaat? Abonnement! Je kan op veel verschillende websites een abonnement afsluiten, kan je een jaar lang tweemaal per maand een vers boeket laten afleveren; hoeft hij niet meer zelf de rozen te bestellen

 

Sentimenteel

Hoewel veel mannen claimen erg stoer te zijn, hebben de meeste toch eigenlijk best een klein hartje. Derhalve is het voor vaderdag een uitermate geschikt cadeau om iets met sentimentele waarde te geven. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de familie mooi op een foto wordt neergezet en geef deze op een canvas doek! Of laat een horloge graveren met de coördinaten van een voor hem belangrijke plek, zoals de plek waar hij jouw moeder misschien wel ten huwelijk vroeg. De blik van je vader zal er hoogstwaarschijnlijk een zijn om nooit meer te vergeten.  

 

https://www.regiobloemist.nl/