Wannagive
Image default
Groothandel

U vindt al uw bakkerijbenodigdheden bij deze groothandel

Wilt u voor uw horecagelegenheid al uw producten bestellen bij één leverancier? Dan is groothandel van Arkel & Zn. uit Ridderkerk dé partner voor u op het gebied van bakkerijbenodigdheden! Als u in uw zaak niet de mogelijkheid hebt of zelf brood te maken voor uw klanten, dan kunt u hier naast grondstoffen en garnering ook kant-en-klare producten bestellen. U heeft de keuze uit diverse verse afbakbroodjes en broden die volgens traditioneel recept gemaakt worden. Wilt u brood dat smaakt alsof het door een Franse bakker gemaakt is? Dat is bij dit bedrijf mogelijk doordat het deeg 24 uur rijst, alvorens het op natuursteen gebakken wordt. Uw gasten proeven de authenticiteit en de hoge kwaliteit!

Een leverancier voor al uw bakkersproducten

Wanneer u als ambachtelijke bakker op zoek gaat naar een nieuwe groothandel voor al uw bakkerijbenodigdheden, hoeft u niet verder te zoeken als u Van Arkel & Zn. gevonden hebt. Deze leverancier heeft een uitgebreid assortiment aan tal van kwalitatief hoogstaande grondstoffen als meel en olie om de heerlijkste bakkersproducten mee te maken. Als u in de chocolaterie of patisserie werkt, kunt u ook bij dit bedrijf terecht. U koopt hier namelijk garnering, zoals vruchtenpuree, rozijnen of chocoladecouverture. Daarnaast vindt u in het aanbod van deze groothandel professionele en praktische verpakkingen om uw zelfgemaakte producten in te serveren.

Bestel uw broden en basisproducten online

Wilt u meer weten over het aanbod aan bakkerijbenodigdheden van deze groothandel? Neem dan contact met een van de medewerkers op om het gehele aanbod van vanarkelgroothandel.nl te bespreken. Bestelt u direct via het contactformulier op de website van dit bedrijf? Dan heeft u uw grondstoffen en kant-en-klare producten snel in handen. Vanuit de ideale ligging vlakbij de A15 en A16 zijn de bezorgers van deze leverancier spoedig op weg om uw bestelling op uw gewenste locatie te bezorgen.

https://vanarkelgroothandel.nl/