Wannagive
Image default
Beauty en verzorging

Top 5 Moederdag cadeaus

Het is alweer bijna Moederdag! En elk jaar is het weer de vraag “waar ga ik mijn lieve moeder, oma of schoonmoeder dit jaar mee verwennen?” Het is best een uitdaging om een leuk cadeau te bedenken. Een mooie bos bloemen is natuurlijk altijd goed, maar soms wil je net even wat anders geven om je moeder mee te verrassen. Daarom hebben wij 5 leuke Moederdag cadeautips voor je op een rijtje gezet!

1. Moederdag brunch
Verwen je moeder met een uitgebreide brunch! Je kan natuurlijk zelf lekkere hapjes maken en een vers sapje, om het extra feestelijk te maken serveer je een glaasje bubbels erbij. Maar je kan ook een overheerlijke brunch bij een restaurant bij jouw in de buurt bestellen.

2. Beauty pakket

Een lekker verwenpakket is altijd goed. Rondom Moederdag zijn er altijd veel verschillende pakketjes in de winkels te koop, maar het is ook leuk om deze zelf te maken. Koop de favoriete verzorgingsproducten van je moeder of oma en maak hier een leuk pakketje van. Een bon voor een schoonheidsbehandeling is natuurlijk ook een leuk Moederdag cadeau.

3. Een mooi sieraad
Wil jij wat bijzonders voor je lieve moeder kopen? Ga dan voor een mooi sieraad! Wat dacht je van een mooie ring, horloge of ketting? Je hebt verschillende sieraden webshops met een uitgebreide sieradencollectie. Dit is een uniek cadeau waar je moeder lang plezier van zal hebben!

4. Boek of tijdschrift
Een goed boek of tijdschrift lezen zorgt voor ontspanning. Koop een mooi tijdschrift of leuk boek voor Moederdag. Als je niet goed weet wat voor boek je moet kopen, kan je altijd een boekenbon cadeau geven. Of geef een abonnement op je moeders favoriete tijdschrift cadeau!

5. High tea/wine
Geef voor Moederdag een leuke high tea of high wine cadeau! Dit kan je natuurlijk zelf thuis organiseren door het maken van lekkere hapjes. Maar er zijn ook meerdere restaurants waarbij je dit kan doen.