Wannagive
Image default
MKB

Sportprijzen met een persoonlijk tintje

We reiken al eeuwenlang sportprijzen uit aan atleten of sportteams die een wedstrijd of toernooi winnen. Van de Olympische spelen tot de hedendaagse Eredivisie, we kennen waarde toe aan winnaars. Lange tijd is competitief sporten een exclusieve bezigheid geweest van mensen die de luxe hadden om veel tijd te besteden aan het verbeteren van hun sportieve prestaties. Gelukkig zijn de tijden veranderd. We hebben meer tijd om aan onze gezondheid te werken en sporten is bovendien een leuke manier om nieuwe sociale contacten op te doen. En dat betekent dat ook de sportprijzen die we uitreiken en de waarde die we daar aan toekennen zijn veranderd.

Sportprijzen gebruiken om inactiviteit tegen te gaan

Een veel gehoord argument waarom mensen moeite hebben met bewegen is omdat ze het simpelweg niet leuk vinden om te doen. Bewegen is niet uitdagend genoeg of er is juist te weinig begeleiding. Veel mensen hebben daarnaast ook nog fysieke klachten waardoor ze sommige sporten niet kunnen beoefenen. Maar mensen zijn ook van nature competitief ingesteld. We willen graag de beste, of in ieder geval goed zijn in wat we doen. En dan zijn sportprijzen een leuke manier om mensen te stimuleren om meer te gaan bewegen. En dat hoeft helemaal niet bij een club of vereniging te zijn. Je namelijk online medailles bestellen die je zelf van een afbeelding of opschrift kunt voorzien!

Hoe maak je een sportprijs persoonlijk?

Door een sportprijs persoonlijk te maken steek je iemand die zijn of haar best doet een hart onder de riem. Je kunt medailles bestellen waarbij je tijdens het bestelproces een persoonlijke boodschap op de achterkant kunt laten drukken. Ook de afbeelding die op de voorkant prijkt kun je zelf toevoegen. Door een persoonlijke medaille te kopen geef je aan dat je achter iemand staat en dat is natuurlijk de mooiste motivatie die je kunt krijgen!