Wannagive
Image default
Aanbiedingen

Snel, veilig en schaalbaar nieuwe applicaties ontwikkelen? Dat kan met een Kubernetes Cluster

Als Independent Software Vendor (ISV) levert u Software as a Service (SaaS). Hiervoor is het vaak van groot belang om snel, veilig en schaalbaar nieuwe functionaliteiten van applicaties te ontwikkelen en lanceren. Maar de grote vraag is: hoe? Dit kan tegenwoordig heel eenvoudig middels containertechnologie. Een container is een ‘pakket’ met daarin de applicatie plus alle onderdelen die de applicatie laten draaien. Containers werken op ieder platform en ieder besturingssysteem hetzelfde en is dus ideaal om code mee te hosten. Eén van de bekendste namen in containertechnologie is Kubernetes. Kubernetes biedt containertechnologie in de vorm van beheerde containerhosting.           

Wat is een Kubernetes Cluster?

Nu we weten wat een container is, kunnen we uitleggen wat een Kubernetes Cluster is. Een Kubernetes Cluster is een set van services die zorgen voor aan de ene kant het beheer van het cluster (dit doen de master nodes) en aan de andere kant het daadwerkelijk draaien van de containers (dit doen de worker nodes). Zo’n container kan vervolgens over meerdere machines en omgevingen worden uitgevoerd, zowel virtueel, fysiek, Cloud-based en on premises. Het Kubernetes Cluster kan door een Cloud-provider, zoals Fundaments, worden beheerd. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het beheer en de beschikbaarheid van de infrastructuur.

Hoog beschikbaar Kubernetes Cluster van Fundaments

Fundaments heeft de containertechnologie omarmd waarbij het management en de infrastructuur van het Kubernetes Cluster volledig door Fundaments worden beheerd. Het beheer ligt 24×7 in handen van de Cloud-Experts van Fundaments, waardoor u geen omkijken heeft naar het Kubernetes Cluster. Dit maakt het Kubernetes Cluster hoog beschikbaar en enorm schaalbaar. Doordat het Kubernetes Cluster uitgerold is op Fundaments Infrastructure as a Service (IaaS), geldt een beschikbaarheidsgarantie van 99,95%. Daarnaast biedt Fundaments Kubernetes Clusters in verschillende formaten, zo kan er onbeperkt geschaald worden in grootte.

https://www.fundaments.nl/