Wannagive
Image default
Bedrijven

Onze gezondheidzorg is de beste

Elk jaar praten we met zijn allen over de gezondheidszorg. Dit onderwerp komt elk jaar weer terug bij de mensen die elk jaar hun verzekering aanpassen. We zeuren elk jaar weer over de kostenverhogingen die aan de verzekering hangen en die wij als klant moeten gaan betalen. Elk jaar is het dan ook weer een heel gedoe om te bepalen of de verkering die jij nu hebt nog steeds bij je past. Je vergelijkt verschillende verzekeringsmaatschappijen met elkaar en je kijkt welke het beste bij je huidige en komende situatie past. Daarnaast is er ook elk jaar weer de keuze of er dingen worden aangepast, zoals het aantal sterren voor de tandartsverzekering of de aanvullende verzekering.

Veel mensen klagen wel over de bedragen die de verzekeringen van ons vragen, maar ze beseffen zich niet dat ze de beste zorg van heel Europa aangeboden krijgen. Nederland staat namelijk op nummer 1 als het gaat om gezondheidszorg in Europa. Dit is bekend gemaakt door een onderzoeksbureau uit Zweden wat elk jaar de gezondheidszorg in Europa tussen de landen vergelijkt. Volgens het onderzoek is het land Bosnië-Herzegovina op de laatste plek geëindigd.

In Nederland houden we zelf onze eigen gezondheid ook heel goed in de gaten. We testen namelijk onze bloedruk met een bloeddrukmeter en als we last hebben van diabetes vinden we een bloedsuikermeter kopen helemaal niet erg. Daarnaast gaan we ook regelmatig naar de huisarts om een check-up te doen. Het wordt ook wel aangeraden om elk jaar naar de huisarts te gaan om te controleren of alles goed gaat. Verder eten we over het algemeen wel gezond. Natuurlijk eten we weleens fastfood, maar dit doen we met mate. We sporten daarnaast ook veel en dit is ook heel belangrijk om gezond te blijven. We doen er dus van alles aan in Nederland om gezond te blijven.

https://shopvoorgezondheid.nl/