Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Ontdek de oude filosofie van Feng Shui

Je omgeving bepaalt voor een groot deel of je gelukkig bent of niet. Feng Shui is een oude filosofie die je laat inzien hoe je weer gelukkig kunt worden in het leven. Letterlijk vertaald betekent deze filosofie wind en water. Deze leervorm laat je inzien welke invloed je omgeving hebt op puur geluk. Daarnaast leer je negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten. Door bezig te zijn met Feng Shui leer je jouw leven weer in balans te brengen. Verschillende voorwerpen kan je in huis plaatsen om weer evenwicht en balans te vinden in jouw leven. Deze beeldjes kom je vaak tegen in een spirituele webshop, maar sommige spulletjes kan je ook zelf maken om weer in balans te komen.

Maak je slaapkamer helemaal Feng Shui

Het is belangrijk om de slaapkamer in je woning helemaal in balans te brengen. Dit is namelijk de plek waar je tot rust komt, maar vaak ook de plek waar negatieve gedachtes de overhand nemen. Het gebeurd regelmatig dat je s’nachts zwetend in bed ligt met negatieve gedachtes. Door je slaapkamer in balans te brengen kan je deze gedachtes proberen te voorkomen. Maak je slaapkamer o.a. in balans door niet één nachtkastje, maar twee nachtkastjes neer te zetten. Plaats het bed tevens zo dat je altijd de deur kan zien. Is dit niet mogelijk? Plaats dan een spiegel zodat je vanuit je bed de deur kan zien. Maak ook gebruik van rustgevende kleuren zoals lichtblauw, roze, lavendel, wit en groen. Kies niet voor knalkleuren, maar lichte versies van deze kleuren. Plaats geen apparatuur in de slaapkamer en zet eventuele computers s’nachts uit. Zorg ervoor dat je kamer opgeruimd is en niet rommelig en plaats tot slot Feng Shui dieren ter decoratie.

Breng een ruimte weer helemaal in balans

Jezelf in balans brengen begint dus vooral met de ruimtes waarin je leeft. Je kan bijvoorbeeld je slaapkamer aanpakken, maar ook je woonkamer. Creëer zo plekjes waar je tot rust kunt komen en negatieve gedachtes om kunt zetten in positieve gedachtes. Je merkt direct dat je een stuk gelukkiger bent doordat de woonruimte in balans is!

http://www.spirituelewebwinkel.nl/c-449315/feng-shui/