Wannagive
Image default
Verbouwen

Modern wonen met de hulp van een bekwaam bouwbedrijf uit Walcheren

1998, dat is het jaar dat Noordhout bouw- en aannemersbedrijf het levenslicht zag. Voor de naam van dit bouwbedrijf uit Walcheren haalde John Onderdijk de inspiratie bij het 17e-eeuwse Rijksmonument ‘Noordhout’. Door het succes van de zaak, was het bedrijf genoodzaakt om te verhuizen naar een groter pand op het industrieterrein ‘De Zompe’. Dat is gelegen aan de rand van Serooskerke. Er bevinden zich kantoorgebouwen, verschillende bedrijfshallen, een eigen timmerfabriek en een verfspuiterij. U kunt er terecht voor heel wat verschillende diensten, maar er zijn ook een aantal zaken die buiten de kernactiviteiten van het bedrijf vallen. Daarom werkt het bouwbedrijf uit Walcheren ook samen met partners om uw bouwproject tot een goed einde te brengen.

De diensten van dit bouw- en aannemersbedrijf op een rijtje

Ambachtelijk bouwen, modern wonen’, onder dat motto voert het bedrijf de meest diverse bouwwerken uit. Het bedrijf stelt een meerjarenplanning op als u uw gebouw op regelmatige basis wilt onderhouden. Denkt u eraan om uw woning te vergroten of te moderniseren? Ook verbouwingen nemen de medewerkers van dit bouwbedrijf uit Walcheren voor hun rekening. Als u een volledig nieuwbouwproject uit de grond wilt stampen, dan staan de experten aan uw zijde van het prille begin tot het project volledig is afgewerkt. Moet het dak van uw woning vervangen worden of is de gevelbekleding aan vernieuwing toe? Dan kunt u het bedrijf inschakelen voor renovatiewerken. Als u een monument weer in al zijn glorie wilt laten stralen, dan kan het bedrijf ook restauraties uitvoeren.

Neem contact op met de experten voor meer informatie

Neem contact op met de experten van dit bouwbedrijf uit Walcheren voor meer informatie over hun diensten. De contactgegevens vindt u op de website van het bedrijf. U vindt er ook een handig overzicht van de afzonderlijke diensten die ze aanbieden en leest meer over de voordelen van een samenwerking met dit erkend leerbedrijf.