Wannagive
Image default
Bedrijven

Lekker met mensen werken

Er zijn verschillende types mensen. Er zijn mensen die het liefst alleen willen werken of met een vast team collega’s, maar er zijn ook mensen die het liefst met zoveel mogelijk mensen te maken krijgen gedurende de dag. Dit zijn vaak mensen die een hele goede babbel hebben of heel graag voor mensen willen klaar staan. Voor deze mensen zijn er veel verschillende mogelijkheden als het aankomt op werken. In deze blog gaan we het hebben over een aantal banen die met mensen te maken hebben.

Verpleging

Als je graag mensen verzorgd en helpt, dan is verpleging de beste baan voor jou. Het is werkelijk het meest dankbare werk, als je hier geschikt voor bent. Je moet onder andere goede verbindende communicatie kennen als je dit beroep goed wilt kunnen uitvoeren. Gelukkig kun je verbindende communicatie altijd bijleren.

Verkoop

Als je een goede babbel hebt dan kun je waarschijnlijk nog lucht verkopen. Dit betekent dat een aan in de verkoop dan ook echt iets voor jou is. Je kunt met je verbindende communicatie nog meer commissie binnenhalen en een flink salaris aan het einde van de baan binnenhalen als je deze baan neemt.

Ook een makelaars baan is ideaal voor mensen met een vlotte babbel. Ze kunnen de kleinste en meest onderkomen woningen nog mooi aanprijzen. Dit zal ervoor zorgen dat je flink meer huizen kan verkopen dan je collega’s en al snel sprongen maakt in je carrière.

Leraar

Als leraar is het ook heel handig als je goed met mensen kunt werken en een goed inlevingsvermogen en verbindende communicatie bezit. Dit zorgt ervoor dat jij je lessen mooier en interessanter kunt brengen, waardoor je leerlingen graag naar je lessen gaan. Het zorgt er ook voor dat de stof die jij leert beter blijft hangen. Je kunt ook mensen iets leren doormiddel van workshops of cursussen.

 

https://vinetraining.nl/verbindende-communicatie/