Wannagive
Image default
Aanbiedingen

Kunst in opdracht – Kunstopdracht – RVS – Inox kunst

Kunst in opdracht – Kunstopdracht -RVS – Inox kunst

Kunst verfraait de wereld om ons heen – maakt de wereld een beetje schoner en mooier. Met RVS Inox kunst kunnen bedrijven en organisaties ook hun missie op artistieke wijze laten verbeelden. Als RVS-kunstenaar en beeldhouwer ontwerpt Jeroen Stok sculpturen en kunst in opdracht voor particulieren en organisaties.

 

 

Wat heeft u liever? Een reeds bestaand kunstwerk of een kunstwerk in opdracht laten maken?

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, een kunstwerk van RVS of cortenstaal is duurzaam en blijvend mooi. Dat geldt zowel voor autonome kunstwerken als kunstwerken in opdracht. Beide materialen hebben een unieken en eigen uitstraling, waarbij RVS een heldere en schone uitstraling heeft en Corten staal (geroest staal) meer aards en organisch. RVS heeft een moderne strakke en tijdloze uitstraling. Zowel een sculptuur van cortenstaal als een  RVS kunstwerk is vrijwel onderhoudsvrij. Schaft u een bestaande sculptuur aan en dan ziet u direct u wat u straks in de tuin of entree krijgt. Maar als u een nieuw kunstwerk laat ontwerpen dan is het een verrassing waar de kunstenaar mee komt. Het is speciaal voor u ontworpen en daarmee spannender en persoonlijker.

Een exclusief kunstwerk speciaal ontworpen voor u in een kunstopdracht levert u een origineel sculptuur op. Als u het in serie laat maken kunt u het ook als exclusief relatie geschenk of award gebruiken.

Uw Kunstwerk in opdracht – hoe we in een kunstwerk uw wensen verbeelden

Ik ontwerp RVS kunstwerken in opdracht. “Ik vertaal uw wensen in fraaie kunstwerken gemaakt van helder edelstaal. Dat geldt van kleine ontwerpen tot grote kunst in opdracht.

 

Bij een groot kunstwerk in opdracht realiseren komen ook heel pragmatische zaken aan de orde zoals het maken van technische tekeningen, sterkte berekeningen en een goede stevige ondergrond (betonfundering). Ook montage en het plaatsen van het kunstwerk ter plekke verzorg ik meestal als beeldhouwer. Vanaf de allereerste schetsen tot aan de plaatsing van de RVS sculptuur – dat alles behoort tot mijn verantwoordelijkheid bij kunst in opdracht.

Van sculptuur tot grafkunst

Voor diverse organisaties, overheden en bedrijven heb ik RVS kunstbeelden en sculpturen mogen ontwerpen en uitvoeren zoals RVS tuinbeelden, waterobjecten, RVS beelden en sculpturen en gedenktekens en zelfs grafkunst met RVS grafmonumenten, gedenktekens en grafzerken als spiegels. “

 

RVS kunst – Jeroen Stok

Jeroen Stok creëert eigentijdse gestileerde kunstwerken van moderne materialen als RVS, cortenstaal en glas. Meestal als kunstopdracht of kunst in opdracht. Vanzelfsprekend gaat dat in nauw overleg met u als de opdrachtgever. Het kunstobject in opdracht moet beantwoorden aan uw wensen.

Beeldhouwtechnieken modern en traditioneel

RVS – beelden en sculpturen in opdracht ontworpen en uitgevoerd ontstaan uit een unieke combinatie ambachtelijk vakmanschap  met moderne high-tech technieken. Passie en vakmanschap gaan hierin naadloos.

 

RVS bewerkingstechnieken

RVS sculpturen of kunstbeelden bewerk ik met verschillende technieken. Daarbij maak ik gebruik van de moderne technieken zoals water- en lasersnijden maar ook traditionele technieken van smeedwerk tot etswerk (techniek van rond 1900)

Deze combinatie van moderne en traditionele beeldhouwtechnieken zorgt voor exclusieve en originele kunstobjecten en sculpturen die zich onderscheiden door hun fraaie gestileerde vormen en exclusieve afwerking.

Deze RVS design kunstobjecten en sculpturen zijn dan ook weggelegd voor en geliefd door echte liefhebbers en verzamelaars van moderne sculpturen.

 

RVS kunst – 100% Nederlands vakmanschap

Alle RVS kunst in opdracht maken we van de beste kwaliteit edelstaal (RVS 316). Ieder sculptuur is een ontwerp en product van Nederlands vakmanschap. Tijdens het maken van d ebeelden bent u van harte welkom om tussendoor te komen kijken. We bespreken dan vaak welke afwerking van het RVS en de lassen het beste past. De afwerking van de huid van het RVS kan van mat of geglaspareld tot aan een spiegelkwaliteit.

 

Origineel kunstwerk met certificaat van echtheid

Elke sculptuur in opdracht is een origineel en eenmalig kunstwerk. Een gelimiteerde oplage is in overleg ook mogelijk. Dan maak ik een beperkt aantal exemplaren van de sculptuur.

Op alle RVS kunst in opdracht – en ook op de vrije RVS kunstwerken  – zit garantie. De kunstwerken van RVS zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Na aankoop of opdracht van het kunstwerk krijgt u een certificaat van echtheid. Daarmee bent u verzekerd van de authenticiteit van het beeld.

Interesse voor kunst in opdracht?

Ook interesse om een kunstwerk in opdracht te laten maken? Neem vrijblijvend contact op met Jeroen Stok en informeer naar de mogelijkheden.

Een deel van de RVS sculpturen die op de website jeroenstok.com te zien zijn kunt u ook bewonderen in diverse beeldentuinen en galerieën.

 

RVS sculptuur kopen? Jeroenstok.com levert een ruime keuze originele RVS sculpturen in opdracht! ✓ Originele ontwerpen  ✓Garantie ✓ certificaat van echtheid.

 

Dit artikel over RVS kunst in opdracht wordt u aangeboden door Jeroen Stok RVS sculpturen

Jeroen Stok – RVS kunstenaar

Moezelstraat 72

8226LB Lelystad

06-49 351 338

Contact met de RVS kunstenaar
https://www.jeroenstok.com/