Wannagive
Image default
Auto's en Motoren

Hoogwaardige VW onderdelen bestellen voor Classic wagens

Heb jij een VW Kever onderdeel nodig? Check snel de grote hoeveelheid parts op Paruzzi.com. Wij geven alvast een indicatie. Onder de categorie ‘achteras / differentieel’ vallen onder andere de volgende artikelen:

-een complete aandrijfas (IRS);

-aandrijfas keerringen (per paar);

-A-kwaliteit deelbare aandrijfashoezen (per stuk);

-B-kwaliteit deelbare aandrijfashoezen (per paar);

-flensdeksel (per paar);

-homokineet (per stuk);

-een hulpveer / stabilisatorstang;

-verstelbare veerplaten (per paar);

-een chromen torsiestaafdeksel;

-tussen-as ombouw steunen.

Per item staat vermeld hoeveel er nog op voorraad zijn. Is iets uitverkocht dan kun je een verzoek indienen dat je bericht wordt zodra een en ander binnen is gekomen. Aanvullend wordt aangegeven of een product het label ‘premium quality’ oftewel hoogwaardige kwaliteit verdient.

Wij vinden het zoeken op Paruzzi.com erg makkelijk. Veilig bovendien: aan de hand van het originele en het Paruzzi nummer kun je achterhalen of je echt bestelt wat je nodig hebt. Kun je niet vinden wat je zoekt, of is het lastig kiezen tussen mogelijkheden? De Paruzzi klantenservice helpt je graag op weg. De service van Paruzzi? Daarover zijn we zeer te spreken. Over retourneren bijvoorbeeld wordt niet moeilijk gedaan. Als je per ongeluk het verkeerde hebt gekocht of je bent niet 100% tevreden, dan mag je het bestelde terugsturen. Je krijgt het volledige aankoopbedrag weer op je rekening gestort. Hierbij geldt een periode van 14 dagen. Zijn er meer dan twee weken verstreken, dan wordt het vergoedingsbedrag verlaagd met 25%. Maar let op, na 60 dagen wordt er niets meer ingenomen. Andere voorwaarden die gesteld worden aan een retour zijn de volgende (we citeren hierbij Paruzzi.com):

“- Het onderdeel moet in de originele verpakking zitten en deze verpakking mag niet beschreven of beplakt zijn. Is dit wel het geval wordt er 25% ingehouden. – Onderdelen die al gemonteerd zijn geweest kunnen niet retour. – Elektrische onderdelen die uit de verpakking zijn gehaald kunnen niet retour omdat wij de werking ervan moeilijk kunnen controleren. – Boeken uit de verpakking kunnen niet retour i.v.m. copyright. – Speciaal voor jou bestelde of geprepareerde onderdelen kunnen niet retour. – Onderdelen waarbij in de omschrijving specifiek staat vermeld dat ze niet geretourneerd kunnen worden.”

https://www.paruzzi.com/nl