Wannagive
Image default
Electronica en Computers

Het voordeel van onafhankelijk ICT-advies

Als u gebruikmaakt van onafhankelijk ICT-advies voor uw bedrijf kan u dat veel voordeel opleveren. Zo betaalt u bijvoorbeeld niet langer te veel voor uw licentiebeheer. Dit laatste is erg belangrijk, want als u als bedrijf software gebruikt waar auteursrecht op rust, en meestal is dat het geval, dient u hiervoor uiteraard te betalen. Hoeveel u betaalt hangt soms af van het aantal gebruikers. Stel dat u veel meer licenties dan gebruikers heeft of andersom, dan is het zeker aan te raden om dit aan te passen. Onafhankelijk ICT-advies kan dit soort zaken aan het licht brengen waardoor u mogelijk veel geld kunt besparen. Als u te veel licenties heeft kan dit worden verminderd, heeft u er te weinig dan kan dit worden aangepast voordat het u een boete oplevert.

Doe uw voordeel met onafhankelijk ICT-advies

Door gebruik te maken van onafhankelijk-ICT advies kunt u zich volledig richten op uw onderneming. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het licentiebeheer. U kunt hiervoor bijvoorbeeld OnnIT uit Nieuw-Beijerland inschakelen. Zij kunnen een inventarisatie maken van de software die bij uw bedrijf in gebruik is en hoeveel personen er gebruik van maken. Aan de hand van dit onderzoek wordt bekeken of het aantal licenties in overeenstemming is met wat u daadwerkelijk gebruikt. Als dit aangepast kan worden dan kan dat u flink wat geld besparen. Door het licentiebeheer uit te besteden weet u zeker dat u geen problemen krijgt.

Zorg voor onbezorgd gebruik van uw software

Als u OnnIT ervoor laat zorgen dat het licentiebeheer van uw bedrijf in orde is, kunt u er op vertrouwen dat alle software gewoon beschikbaar blijft. Doet u dit niet dan kan het zomaar gebeuren dat ineens uw virusscanner niet meer werkt of dat u geen gebruik meer kunt maken van uw kantoorsoftware omdat de licentie is verlopen. Het kan dan heel wat voeten in de aarde hebben om dit snel te regelen zodat uw personeel weer veilig kan werken. Voorkom dit door het beheer van uw software licenties uit te besteden aan een bedrijf dat hier verstand van heeft. Zij zorgen ervoor dat de continuïteit van uw onderneming op het gebied van software altijd is gewaarborgd. U vindt de contactgegevens op de website.