Wannagive
Image default
Bedrijven

Het belang van een goede rollator

Een rollator helpt u met lopen als u dit niet meer zelfstandig kan, het hebben van een goede rollator is dus ook belangrijk. Lopen is erg belangrijk omdat dit goed is voor zowel het lichaam als de geest. Lopen zorgt ervoor dat er bloed door het lichaam heen blijft stromen en dat alle spieren blijven werken, het is dus goed om te lopen om op deze manier lichamelijke klachten tegen te gaan. Voor de geest is lopen goed omdat het een vrij gevoel geeft en dat u veel zuurstof binnen krijgt.

Rollz

Rollz wilt u de beste rollator bieden die er op dit moment mogelijk is, jarenlang is er gewerkt en onderzoek gedaan naar de ontwerpen die nu op de markt zijn. Rollz vindt het vooral belangrijk dat de kwaliteit van de rollators goed is, door goede kwaliteit wordt er namelijk ook veiligheid geboden. Rollz heeft uiteindelijk zo doorontwikkeld dat de rollators ook van duurzame materialen gemaakt worden.

Rollz Flex

Op deze kleine rollator zit een boodschappentas bevestigd, de draaicirkel is ook erg klein en daarom is dit de beste rollator om boodschappen mee te doen. Deze rollator zorgt ook voor balans als er een product uit de schappen gehaald moet worden waardoor de kans op vallen een stuk kleiner is.

Rollz Motion (Performance)

Deze rollator is perfect voor het lopen van lange afstanden, deze rollator kan namelijk makkelijk worden omgebouwd tot rolstoel. Dit biedt u dus de mogelijkheid om tijdens de wandeling uit te kunnen rusten. Deze rollator is ook verkrijgbaar met banden die gevuld zijn met lucht, hierdoor is het mogelijk door ruiger terrein heen te lopen. 

Rollz Motion Rhythm

Deze rollator is perfect voor mensen met Parkinson, deze rollator stimuleert namelijk het looppatroon. Hierdoor wordt dus voorkomen dat er stapjes in de hersenen worden overgeslagen en kan er dus normaal gelopen worden.